Podle deskovky Necromunda vzniká tahové taktické RPG ve světě Warhammeru 40,000
Necromunda: Underhive Wars Novinka Podle deskovky Necromunda vzniká tahové taktické RPG ve světě Warhammeru 40,000

Podle deskovky Necromunda vzniká tahové taktické RPG ve světě Warhammeru 40,000

Michal Burian

Michal Burian

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Válka gangů v nehostinném podzemí opuštěných továren.

Reklama

Je to už rok, co společnost Focus Home Interactive oznámila vývoj taktického tahového RPG titulu Necromunda: Underhive Wars, který je vytvářen podle deskovky Necromunda a zasazen do brutálního světa Warhammeru 40,000. Za hru je zodpovědné kanadské studio Rogue Factor, autoři Mordheim: City of the Damned.

Necromunda: Underhive Wars přinese střet nelítostných bojovníků v kruté válce o kontrolu nad gigantickým podzemním bludištěm opuštěných továren, které je naplněné zrezavělými věcmi a zapomenutými technologiemi. Místo se nazývá Underhive a podle tvůrců jde o pekelné místo plné anarchie, násilí, zrady a smrti. Přeživším nic jiného nezbývá, na povrchu planety Necromunda se totiž žít nedá, je pokryta jedovatým popelem.

Podzemí se pokusíme ovládnout prostřednictvím jedné z dostupných frakcí. Na výběr jsou Escher. Jde o spolek drsných žen věnujících se prodeji drog a chemikálií, zatímco Goliath jsou válečníci uctívající fyzikální sílu a využívající drogy k posilnění v bitvě. Pokud se vám ani jeden gang nezamlouvá, další budou odhaleny v nadcházejících měsících.

Svůj gang si budete moci sestavit dle libosti. Sami si určíte, jakým způsobem budete bojovat. Jednotlivým bojovníkům určíte vybavení a přizpůsobíte jejich vzhled. Postupně se dostanete k novým dovednostem, zbraním a vizuálním prvkům. V taktickém, tahovém boji nesmíte zapomínat na využití prostředí a pastí. Zároveň se musíte pokusit o to, aby všichni členové přežili. Jenom tak získají potřebné zkušenosti, smrt je totiž trvalá.

Pro ještě větší ponoření do hry budete moci hrát mód Conquest s nekonečnou kampaní. Jakmile se stanete dostatečně zkušenými vůdci, můžete se pustit do online války gangů a podmanit si Underhive v multiplayeru.

Necromunda: Underhive Wars vyjde v roce 2019 na PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama