Podpořte Consortium: The Tower na Kickstarteru
Novinka Podpořte Consortium: The Tower na Kickstarteru

Podpořte Consortium: The Tower na Kickstarteru

Jan Kalný

Jan Kalný

1

Pokračování příběhové hry Consortium se snaží probojovat skrz Kickstarter. A zdá se, že výsledek může opravdu stát za to.

Reklama

Pokud jste s hrou Consortium neměli ještě tu čest, doporučujeme to rychle napravit. Hra byla tento víkend zdarma a pokud jste si ji nestihli přidat do knihovny, stále máte šanci díky slevě a hra vás tak vyjde na Steamu na pouhá tři eura.

Základem této hry, na kterém staví i pokračování, je možnost voleb a možnost mluvit, kdy je to potřeba. Nemusíte se ale bát, že mají rozhodnutí podobný vliv jako v případě her od Telltale. Všechno, co řeknete a uděláte zde, má skutečný dopad na budoucí události. Ať už dobré, nebo špatné. Když budete správně jednat se správnými lidmi, dostanete důležité informace, které můžete použít k odvrácení nějaké pohromy nebo rovnou získat nový úkol. Můžete být na lidi hodní, zlí, můžete mlčet, můžete se k nim otočit zády. Hra vám v tom zkrátka nebrání.

A teď k tomu nejdůležitějšímu - teprve včera tvůrci hry spustili kampaň na Kickstarteru. K vytvoření hry, kterou chtějí, požadují 450 tisíc dolarů. To je v přepočtu přibližně 11 milionů korun, resp. 413 tisíc euro.

Jak už bylo řečeno, základním pilířem hry je možnost voleb. Nejde ale jenom o volby typu co říct, jde i o to, co uděláte. Takové věci rozhodně dobře demonstruje hlavní video na Kickstarteru a video níže.

Mezi novinky, které můžeme od The Tower čekat, patří změna enginu ze Source na Unreal 4. Mimo to dostaneme do rukou nové schopnosti, větší a otevřenější prostředí, celkově více možností, co dělat, a řadu dalších věcí.

Consortium: The Tower rozhodně vypadá jako jedna z těch her, která si zaslouží podporu. Koneckonců her jako Consortium je vždycky nedostatek. Pokud vše půjde podle plánů, hry se dočkáme na PC, Xbox One a PS4 v zatím neuvedeném datu. Podle odměn za podporu ale můžeme čekat až příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama