Podrobněji o Season Passu pro Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Novinka Podrobněji o Season Passu pro Batman: Arkham Knight

Podrobněji o Season Passu pro Batman: Arkham Knight

Jan Kalný

Jan Kalný

15

Těšit se můžeme na nové příběhy, lokace, mise nebo dokonce i tratě, na kterých můžeme jezdit s různými verzemi Batmobilu.

Reklama

Nedávno jsme vás informovali, že se pro nového a posledního Batmana chystají DLC, které budou vycházet v průběhu šesti měsíců. Teď už konečně i víme, co přibližně můžeme očekávat. Tvůrci zatím nechtějí prozradit úplně každý detail, ale pořád lepší než batarangem do oka.

Jako první si pro nás tvůrci připravili Batgirl: A Matter of Family. Jak už název trochu napovídá, poprvé v sérii si zahrajeme i za Batgirl. Samozřejmě úplně v nové lokaci a s novým příběhem, který bude předcházet událostem z Arkham Knight.

Jako další na nás čeká The Season of Infamy. Půjde o nový příběh, ve kterém se postavíme proti těm největším a nejlegendárnějším padouchům Gothamu. Těšit se můžeme samozřejmě na nové mise a i nové možnosti, takže pravděpodobně nové gadgety.

Do příběhové třetice se můžeme těšit na Gotham City Stories, ve kterém budeme hrát za spojence Batmana a budeme rozvíjet jejich příběhy. Jak před událostmi Arkham Knight, tak i po nich.

Legendary Batmobiles with Themed Tracks nás naopak nechá posadit do různých ikonických verzí Batmobilu na nejrůznějších tratích, které mají přesně odrazovat různé éry konkrétních Batmobilů.

V neposlední řadě na nás také čekají už klasické challenge, ve kterých musíme využívat bojové i stealth dovednosti. Stejně tak se můžeme těšit i na nové skiny pro Batmana, Robina, Nightwinga a Catwoman. A možná i Batgirl, ale to už oficiálně zmíněno není.

Pro informaci dodáme, že celý Season Pass stojí 40 dolarů. Jestli je to adekvátní cena, vzhledem k výše zmíněnému obsahu, to už necháme na vás. Samotná hra pak vychází 23. června pro PC, PS4 a Xbox One. Na závěr se ještě můžete alespoň podívat na první render Batgirl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama