Podrobnosti o krvavé rubačce Anarchy Reigns
Anarchy Reigns Novinka Podrobnosti o krvavé rubačce Anarchy Reigns

Podrobnosti o krvavé rubačce Anarchy Reigns

Michal Burian

Michal Burian

Časopis Famitsu odhalil nové detaily o chystané bojovce z pohledu třetí osoby nesoucí název Anarchy Reigns.

Reklama

V Anarchy Reigns je hlavní postavou Jack z titulu Madworld. Hra se odehrává v daleké budoucnosti, kde se menší bitvy světových velmocí kvůli důležitým zdrojům proměnily ve válku, v níž promluvily chemické a jaderné zbraně.

I kvůli tomu se z rozvojových zemí po světě začal šířit neznámý a velmi nebezpečný virus, který zapříčinil nemalé ztráty na životech. Lidstvo přežilo díky vývoji nano-mechanického a kybernetického organismu.

Příběh v Anarchy Reigns začíná ve zničeném městě Altanbra, které slouží jako hlavní místo pro celou hru. Mluví se dokonce o tom, že město postihly přírodní katastrofy, jež mají za následek celkový kolaps.

Co se týče samotného Jacka. Ten bude dostávat různé úkoly, které budou mít hodně společného se samotnou situací města Altanbra.

Hra byla původně oznámena jako multiplayerová, avšak podle Famitsu se dočkáme také singleplayeru, což dává podle nově zveřejněných detailů smysl.

Anarchy Reigns je v současné době hotovo ze 75 procent, vyjít má na podzim aktuálního kalendářního roku pro PlayStation 3 a Xbox 360. Vývoj má na starost studio Planitum Games, autoři Vanquish a Bayonetty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama