Podrobnosti o multiplayerových módech a editoru Iron Front: Liberation 1944
Iron Front: Liberation 1944 Novinka Podrobnosti o multiplayerových módech a editoru Iron Front: Liberation 1944

Podrobnosti o multiplayerových módech a editoru Iron Front: Liberation 1944

Michal Burian

Michal Burian

3

Taktická střílečka odehrávající se během sovětské invaze na jihu Polska postavena na technologii z ARMA II: Operation Arrowhead.

Reklama

Společnosti Deep Silver a X1 Software/AWAR dnes odhalily podrobnosti o multiplayeru a editoru v nadcházející taktické střílečce Iron Front: Liberation 1944.

Editor umožní hráčům vytvářet nové bitvy a mise v libovolném rozsahu a velikosti. Kromě základních bojových jednotek na obou stranách budete moci určit počet různých staveb, vojenských objektů, zničených vozidel, dopravních značek a dalších věcí, které dopomohou k vytvoření autentické atmosféry sovětské ofenzívy.

Své výtvory budete moci navíc sdílet se svými přáteli on-line, což by mělo podle tvůrců zaručit, že se nikdy nestane, že by byl nedostatek misí.

Multiplayer nabídne různé typy módů jako je Capture the Flag, Deathmatch, Tanks Only a Blitzkrieg.

"Akce Iron Front: Liberation 1944 je postavena na enginu ARMA II: Operation Arrowhead od Bohemia Interactive. Příběh se odehrává v jižním Polsku během sovětské invaze v letech 1944. Hráči přeberou roli ruského nebo německého pěšáka a pomocí týmové práce, taktických schopností a autentických válečných strojů budou bojovat o vítězství. V německé kampani budou mít za úkol zbrzdit sovětská vojska, zatímco v sovětské kampani půjde o prolomení nepřátelského odporu," prozrazuje studio X1 Software.

Usednout budete moci do německého tanku Panzerkampfwagen VI, "Königstiger", nebo do ruského tanku Stalin JS2. Ve vzduchu budete létat se Focke Wulf 190 nebo s bombardéry Stuka a Petlyakov PE-2.

Iron Front: Liberation 1944 vyjde 25. května 2012 pro PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama