Podrobnosti o New Game+ módu God of War
God of War Novinka Podrobnosti o New Game+ módu God of War

Podrobnosti o New Game+ módu God of War

Michal Burian

Michal Burian

1
Platformy PlayStation PlayStation 4

Už za 12 dnů si budeme moci zahrát znovu God of War, tentokrát v New Game+ módu.

Reklama

Aaron Kaufman ze studia SCE Santa Monica se na PlayStation Blogu pochlubil detaily o připravovaném New Game+ módu do skvělého God of War. Příběh Krata a jeho syna si budeme moci znovu užít 20. srpna, kdy vyjde New Game+ v bezplatné aktualizace. Nový režim se odemkne všem, kteří na libovolnou obtížnost dohráli God of War.

New Game+ mód je inspirovaný zpětnou vazbou fanoušků a umožní nám si vychutnat cestu Krata a Atrea se všemi předchozími zbraněmi, očarováním, talismany a schopnostmi na obtížnost, kterou si zvolíme. Zároveň otestujeme své dovednosti proti nepřátelům na vyšší úrovni. Někteří nás mohou nemile překvapit. S New Game+ přichází i nový level pro vybavení a vylepšování. Vývojáři nás nabádají ke sbírání nového zdroje, jmenuje se ‘Skap Slag’ a je určen pro vylepšení vybavení.

Díky New Game+ si můžeme God of War zahrát novým způsobem a prozkoumat nové možnosti v přizpůsobení s novými sety zbroje a očarování. Pokud vás ani jedno neláká, tak vás možná potěší možnost přeskočit filmečky v normálním i New Game+ módu poté, co jste alespoň jednou hru dohráli.

„Ať už jste porazili všechny Valkyrie, podmanili si skličující bojové zkoušky v Niflheimu a Muspelheimu, nebo jste jednoduše dokončili cestu Krata a Atrea, budete mít velmi silný důvod zůstat v God of War. Do hry přichází jedno z nejžádanějších vylepšení – New Game+. Je nám potěšením splnit přání našich fanoušků.

Už jste si někdy představili první velkou bitvu s Balduorem? S New Game+ bude vše jiné, mnohem těžší. Budete potřebovat svou vylepšenou sekeru.“

Úvodní souboje v God of War budou v módu New Game+ jiné....

Když už píšu o God of War, tak zmíním ještě dvě zajímavosti související s touto hrou. Jak je již nějakou dobu známo, God of War v prvním měsíci prodalo 5 milionů kusů, což překonalo i očekávání společnosti Sony. Vývojáři s největší pravděpodobností dostali zelenou a mohou pracovat na pokračování. Cory Barlog, šéf vývoje God of War ve studiu SCE Santa Monica, vypustil na Twitter na první pohled nevinnou zprávu. Když se ale blíže podíváme, zjistíme, že Cory absolvovat čtyřhodinovou diskuzi o skriptech. Naznačil tím, že v Santa Monice mají v ranné fázi nový projekt? Bude to God of War? Už dříve se Cory chlubil, že má nápady na další díly God of War.

Než nám napíšete do komentářů, podívejte se na 9 krásných momentech, které prostřednictvím Photo módu zachytili fanoušci God of War. Tyhle toky vybrali sami tvůrci a jde o vítěze z nedávné soutěže.

Nehráli jste ještě God of War? Koupit si ho můžete s českými titulky na PlayStation 4 v obchodech Xzone.cza GameExpres.sk.

Zdroj: PlayStation Blog

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama