Podrobnosti o obsahu Raid módu v Resident Evil: Revelations 2
Resident Evil: Revelations 2 Novinka Podrobnosti o obsahu Raid módu v Resident Evil: Revelations 2

Podrobnosti o obsahu Raid módu v Resident Evil: Revelations 2

Michal Burian

Michal Burian

5

Zároveň Capcom ukázal 15 minut z Raid módu, který bude v den vydání hratelný pouze offline.

Reklama

Koncem února vyjde první epizoda hororového dobrodružství Resident Evil: Revelations 2. Necelý měsíc před uvedením se Capcom rozhodl prozradit nové informace, které by se daly rozdělit do dvou skupin. Z jedné budete nadšeni, zatímco druhá malinko zklame.

Začneme tou radostnější zprávou. První epizoda zahrne tři mapy a 54 misí rozdělených do tří úrovní obtížnosti v Raid módu. Druhá a třetí epizoda přidá 36 misí a závěrečná čtvrtá nakonec 68 misí.

Teď k té horší zprávě, Raid mód bude v den vydání hratelný pouze v off-line režimu, včetně kooperačního split-screenu. Později by měl být ke stažení patch, který přidá online kooperaci.

Hratelných bude hned 15 různých postav. Vybrat si budete moci čtveřici hlavních hrdinů v čele s Claire Redfield, Moira Burton a Barry Burton a dále další charaktery ze světa Resident Evil. Season Pass vám zpřístupní Hunka. K němu dostanete i Weskera, ale pouze v případě, že si ho buď samostatně koupíte, nebo budete mít hru na disku.

Teď už se podívejte na 15 minut z Raid módu, kde si budete moci vybrat postavu, upravit si ji a pustit se do nových výzev. Jak si můžete všimnout, postupně se vám bude odemykat spousta věcí. Lákadlem jsou mapy nejen z Revelations 2, ale také starší z předešlých dílů série, stejně tak nejrůznější zbraně.

První epizoda Resident Evil: Revelations 2 vychází 25. února. Druhá 4. března, třetí 11. března a čtvrtá nakonec 18. března. Od 20. března bude potom v prodeji kompletní hra v krabicové podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama