Podrobnosti o prvním bezplatném rozšíření The Division
Novinka Podrobnosti o prvním bezplatném rozšíření The Division

Podrobnosti o prvním bezplatném rozšíření The Division

Michal Burian

Michal Burian

34

Novinek není málo. Na co se můžete v polovině dubna těšit?

Reklama

12. dubna letošního roku pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze The Division vyjde první ze dvou připravovaných bezplatných rozšíření. Incursions přidá následující:

První invazivní mise dostala jméno Falcon Lost. Odehrává se v nepřátelské podzemní pevnosti, kde to nebude mít ani sehraný tým vůbec jednoduché. Zvolit si budete moci dvě obtížnosti: Hard pro hráče s vybavením vhodným pro level 31 a Challenge s ještě větší výzvou, ale za to s nejlepší a nejzajímavější kořistí. V potaz také musíte vzít skutečnost, že pokud zemřete, začnete od začátku.

Novinkou bude obchodování s lootem. Pokud máte vybavení navíc, můžete ho odložit na zem a zpřístupnit pro ostatní hráče ve skupině. V Dark Zone bude možné měnit vybavení jen v budově u vchodu do Temné zóny. V Dark Zone by mohlo dojít k tomu, že vybavení vezme někdo jiný.

Každý den budou ve hře nové úkoly - například eliminujte 10 čističů. Půjde o krátké, volitelné vedlejší cíle, za které můžete získat kredity Phoenix, Divizní technologie a další odměny.

V Dark Zone budou na zem pravidelně padat speciální zásoby. Pokud se pro ně vydáte, čeká vás bitva s těžkými nepřáteli a s největší pravděpodobností s dalšími hráči, kteří budou také chtít získat zajímavé vybavení, které nebude kontaminováno. Tím pádem vám zůstane, nemusíte s ním spěchat na místo odletu.

Pokud váš agent zemře, můžete pomocí kamery sledovat své spoluhráče. Uvidíte to, co vidí oni, můžete jim poskytnout taktickou podporu.

Nepřátelé mohou nyní využívat bezpilotní drony. Tyto drony bude těžké zasáhnout. Krom toho na vás čeká nový druh nepřátel, obrněný transportér, bude působit jako boss a je odolný proti střelám. Budete muset přijít na to, jak ho zničit.

Konečně víme, co je Gear Score. Nově bude nové vybavení rozděleno do čtyř odlišných setů: Sentry’s Call, Striker’s Battle Gear, Path of the Nomad a Technician’s Authority. Každý set bude značit sílu a vzácnost jednotlivého vybavení, aby se hráč mohl lépe orientovat (díky průměru). Pokud navíc využijete čtyři kusy vybavení ze stejného setu, získá vaše postava nový talent. Ten zatím nebyl odhalen.

V květnu dorazí druhé bezplatné rozšíření: Conflict přidá invazi v New York’s Columbus Circle a nové možnosti v Temné zóně. Potom budou následovat tři placená DLC - Underground, Survival a Last Stand s měsíční časovou exkluzivitou pro Xbox One.

- Záznam živého streamu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama