Pohled do zákulisí dabingu Batmana od Telltale Games
Novinka Pohled do zákulisí dabingu Batmana od Telltale Games

Pohled do zákulisí dabingu Batmana od Telltale Games

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Druhá epizoda je od včerejška venku a je mnohem lepší a zajímavější než ta předchozí.

Reklama

Studio Telltale Games připomíná vydání druhé epizody své série o Batmanovi krátkým videem, které nahlíží za oponu dabingu. Uvidíte tedy něco málo z práce Troye Bakera, který dabuje Bruce Wayna/Batmana, a Laury Bailey, jejímž hlasem k nám promlouvá Selina Kyle/Catwoman.

Hlas těhle dvou dabérů můžete slyšet ve spoustě her, chybí snad jen notoricky známý Nolan North. Ten se snad zatím na Batmanovi nepodílí, místo něj je tu ale Travis Willingham, který dabuje Harveyho Denta.

Druhá epizoda Batmana s podtitulem Children of Arham vyšla během včerejšího dne na PC, PS4 a Xbox One a musím říct, že je mnohem lepší než úvodní epizoda, kterou jsem tak kritizoval v nedávném speciálu.

Optimalizace má stále řadu much a většina vašich voleb pořád dělá dojem, že má na děj minimální vliv. Jinak ale druhá část série krásně odsýpá, čemuž pomáhá střídmá herní doba pohybující se okolo jedné a půl hodiny, a konečně se v ní děje něco zajímavého. Příběh se zkrátka začíná pořádně vyvíjet, zbytečně se neprotahuje a i vývoj událostí z pohledu samotného Bruce Wayna je najednou dostatečně poutavý a zábavný.

Snad tedy v Telltale Games nepoleví. Children of Arkham jsou prvním znamením toho, že se tvůrci dokážou vykoupit a že stále dokážou nabídnout něco víc než jen mnohokrát viděnou rutinní práci.

Stále každopádně platí, že datum vydání druhé epizody pro PS3, Xbox 360, Mac a mobilní platformy bude upřesněno později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama