Filmy/Seriály Resident Evil Novinka Pohled do zákulisí seriálu Resident Evil: Lék

Pohled do zákulisí seriálu Resident Evil: Lék

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2

Filmaři se snaží zpřístupnit sérii nováčkům.

Reklama

Vydání nového seriálu ze světa Resident Evilu, který u nás bude uveden s podtitulem Lék, se rychle blíží. Netflix ve čtvrtek zveřejnil nové video, jež nabízí nové záběry a také pohled do zákulisí. Filmaři a herci se trochu rozpovídali o vizi celého seriálu.

Scénáristka a výkonná producentka Mary Leah Sutton prohlásila, že Resident Evil definoval žánr, ale tento seriál je něco trochu nového.

"Existuje řada lidí, kteří ví všechno o Resident Evilu a celém lore, ale my ho chceme otevřít novému publiku," řekla Sutton. Je tedy vidět, že tvůrci míří především na úplné nováčky a ne kované fanoušky série.

Nejvíc to asi podrthuje vyjádření Lance Reddicka, který hraje Alberta Weskera. Ten je podle herce nejlepší biochemik na celém světě a také milujícím otcem. Těžko můžeme hledat vzdálenější charakteristiku Weskera, jehož známe z her.

Poměrně zajímavé je, že herečky Tamara Smart a Ella Balinska hrají stejnou postavu, Weskerovu dceru Jade, ale jedna v minulosti a druhá v přítomnosti. Podle svých slov tak museli úzce spolupracovat, aby se vzájemně sladily.

Ačkoli na fanoušky série nemíří filmaři příběhem, čekají tu na ně alespoň easter eggy, jako jsou například léčebné rostliny. Ale bude také spousta monster, které můžete z Resident Evilu znát. Kromě zombií jsou to například lickeři, psi, pavouci či dokonce pán s motorovou pilou z Resident Evilu 4, známý jako Dr. Salvador.

A na co se máme těšit nejvíc? Podle autorů jsou to skvělé vizuální efekty a již zmíněný příběh, zabírající dvě časové linky, který má nabídnout spoustu zvratů.

Resident Evil: Lék dorazí na Netflix 14. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama