Pohled na budoucnost Star Wars her od EA, titul od Visceralu dorazí v roce 2018
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Pohled na budoucnost Star Wars her od EA, titul od Visceralu dorazí v roce 2018

Pohled na budoucnost Star Wars her od EA, titul od Visceralu dorazí v roce 2018

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Nový Battlefront, DLC pro současný Battlefront, hra od Visceralu a Respawnu. Nechybí ani rané záběry ze Star Wars od Visceralu, které vyjde v roce 2018.

Reklama

EA se do světa Star Wars opírá ve velkém, jak dokazuje nové video, které nabízí letmý pohled do všech tvůrčích týmů spadajících pod Electronic Arts, které se momentálně podílí na Star Wars titulech.

DICE pracuje nejen na DLC Bespin pro současný Star Wars: Battlefront, které se krátce objeví ve videu, ale i na dalším Battlefrontu, naplánovaném na rok 2017. Ten vzniká ve spolupráci s Motive Studios, mladým studiem, které vede Jade Raymond, matka série Assassin's Creed. Podle všeho na hře spolupracuje i celek Criterion Games, zodpovědný za sérii Burnout nebo některé novější díly Need for Speed.

Další Battlefront slibuje nejen to, po čem hráči prvního dílu touží, ale i obsah inspirovaný novými filmy v čele se Síla se probouzí, která si odbyla premiéru loni v prosinci. Jade Raymond na konferenci EA Play přímo řekla, že druhý Battlefront nabídne obsah nových filmů, takže zaručeně nezůstane jen u sedmé epizody a rapidně se tím zvyšuje šance, že další Battlefront zahrne i obsah z osmé epizody.

Jak už víme, na Star Wars titulu pracuje i Respawn, studio zodpovědné za Titanfall a Titanfall 2. Ze hry, která má být akční adventurou z pohledu třetí osoby, nic neuvidíte, můžete se pokochat jen hezkými záběry z motion capture. Určitě ale zaujme informace, že titul od Respawnu se zaměří na zcela jiné období časové linie Star Wars než ostatní hry od EA. Že by šlo o éru Klonových válek?

A pak tu máme Visceral Games. V něm vzniká akční adventura s originálním příběhem od Amy Hennig, scénáristky Uncharted, jenž slibuje především zcela nové postavy. Podívat se můžete především na rané záběry, které ukazují planetu Tatooine obleženou jednotkami Impéria. Časové zasazení této hry je tedy jasné, i na této hře mimochodem spolupracuje studio Motive a datum vydání je naplánované na rok 2018.

Nechybí ani pohled do BioWare, kde vzniká nový obsah do Star Wars: The Old Republic, a Capital Games, tvůrců mobilní hry Galaxy of Heroes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama