Pokémon GO Plus náramek dorazí do obchodů za týden
Pokémon Go Novinka Pokémon GO Plus náramek dorazí do obchodů za týden

Pokémon GO Plus náramek dorazí do obchodů za týden

Michal Burian

Michal Burian

11

Od 16. září bude ve všech evropských obchodech. Co Pokémon GO Plus náramek přináší za výhody?

Reklama

Pokémon GO Plus, malé nositelné zařízení, které umožní hráčům chytat Pokémony v populárním mobilním titulu Pokémon GO bez toho, aby se museli koukat na displej svých chytrých mobilních zařízení, dorazí do Evropy již příští týden. Konkrétně v pátek 16. září.

Pokémon GO Plus je kompatibilní s iOS a Androidem. K chytrému telefonu se propojuje za pomoci nízkoenergetického Bluethooth režimu a upozorňuje hráče na blízké Pokémony a PokéStopy. Pokud se v hráčovi blízkosti objeví Pokémon, zařízení bude vibrovat a jeho LED světlo bude svítit zelenou barvou. Hráči následně mohou kliknout na tlačítko a automaticky tak hodit Pokéball přičemž na úspěšné chycení budou upozornění blikáním a vibracemi. Objeví-li se v blízkosti Pokémon GO Plus PokéStop, zařízení začne vibrovat, svítit modrou barvou a umožní hráčům získat z něj předměty jednoduchým zmáčknutím tlačítka na tomto zařízení. Pokémon GO Plus může být taktéž používáno k těmto činnostem, zatímco hra Pokémon GO bude běžet na pozadí hráčova chytrého mobilního zařízení.

Pokémon GO Plus předobjednáte v našem obchodě Xzone.cz za 1199 Kč nebo GameExpres.sk za 42,99€. Jako dárek ke každé objednávce získáte jednu postavičku Pokémona zdarma.

Hra Pokémon GO zaznamenala 500 milionů stažení. Není divu, že byla oznámena verze pro hodinky Apple Watch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama