Pokémon Sun a Moon odhaluje nové Pokémony
Pokémon Sun and Moon Novinka Pokémon Sun a Moon odhaluje nové Pokémony

Pokémon Sun a Moon odhaluje nové Pokémony

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Crabrawler, Sandygast, Palossand a Stufful budou představeni na 2016 Pokemon World Championships.

Reklama

Pokémon Company odhalila čtyři nové Pokémony, kteří se objeví ve hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon. Nebude se moc zdržovat řečmi o hře a představíme si rovnou nové potvůrky.

Sandygast

Sandygast patří do kategorie písečných Pokémon, typ duch/země. Výšku má 33cm a váží 70kg. Sandygast je v podstatě hromada písku. Pokud se chytíte jeho lopaty, dostanete se pod jeho kontrolu. Sandygast využívá svou schopnost na manipulaci s dětmi, aby mu dále vršili písek na hromadu a zvětšovali mu tak velikost jeho těla.

Jeho ústy jako tunel může Sandygast sát vitalitu lidí a Pokémonů. Sandygast má novou vodní schopnost Water Compaction, kterou nikdy žádný předchozí Pokémon neměl. Dokáže tak podstatně zvýšit svou obranu.

Palossand

Palossand je z kategorie písečných hradů, typ duch/země, výška 1,3m a váha 250kg, schopnost Water Compaction. Palossand dokáže ovládat dospělé lidi, kteří dokážou postavit hrad z písku. To jim poskytuje maskování a také zvyšuje jejich obranné schopnosti. Na rozdíl od Sandygasta dokáže po ztrátě části písku z těla obnovit sám sebe. Lopata na hlavě by mohla sloužit jako jakýsi radar.

Palossand miluje vitalitu Pokémonů a dokáže do sebe vtáhnout malé Pokémony, takže jim může ukrást jejich životní sílu.

Crawbrawler

Crawbrawler je z kategorie boxovacích Pokémonů, typ bojový, výška 60cm, váha 7kg a má schopnost Hyper Cutter a Iron Fist. Crabrawler se chce vždy za každou cenu dostat co nejvýše a to nejen z hlediska společenského postavení, ale doslova. Zaměří se na vyšší místo v krajině a přichytí se zde. Na vysoké lidi nebo stěny budov.

Crabrawler má velmi rád bobule, takže často mlátí do stromů a setřepe je aby na nich mohl hodovat. Kolem stromu se jich vždy sejde hodně, ale pouze ten který zvítězí v boji proti všem, získá výsadu zralé plody sníst.

Crabrawler používá své drápy na ochranu hlavy a břicha a zároveň jimi dokáže z těsné blízkosti udeřit protivníka takovou silou, která dokáže rozpůlit kmeny stromů.

Stufful

Stufful patří do kategorie mlátivých Pokémonů, typ normální/bojový, výška 33cm, hmotnost 6,8kg a schopnost Fluffy/Klutz. Stufful je na pohled roztomilý a když se hýbe máte pocit, že je tak nějak nadýchaný. Tento Pokémon může sice mít malé tělo, ale jeho síla je obrovská. I dobře vycvičeného Pokémona může jeho úder srazit na kolena, když jej nečeká.

Pravdou pak je, že Stufful opravdu nesnáší doteky. Když jej obejmete, bude kolem sebe mlátit hlava nehlava.

Pokémon Sun a Pokémon Moon vychází v Evropě pro 3DS 23. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama