Pokémon Sun a Moon odhaluje nového Pokémona Turtonator
Pokémon Sun and Moon Novinka Pokémon Sun a Moon odhaluje nového Pokémona Turtonator

Pokémon Sun a Moon odhaluje nového Pokémona Turtonator

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Nový ohnivý a dračí typ želvího Pokémona.

Reklama

Pokémon Company nám odhalila nového Pokémona, který se objeví v chystaných hrách Pokémon Sun a Pokémon Moon. Jmenuje se Turtonator a jde o ohnivý dračí typ želvího Pokémona.

Turtonator patří do kategorie: Blast Turtle Pokémon, jde o typ Fire/Dragon a jeho výška je 1,85m a hmotnost 212kg. Jeho schopnost se jmenuje Shell Armor.

Vzhledem k tomu, že Turtonator žije na sopkách, krmí se sírou a dalšími materiály, nacházejícími se v blízkosti sopečných kráterů. Krunýř Turnatora má na sobě vrstvu výbušného materiálu, většinou tvořeného sírou. Když pak tohoto Pokémona něco udeří, začnou z jeho výrůstků létat jiskry a může dojít i k explozi.

V oblastech kolem sopečných kráterů se tento Pokémon maskuje do podoby skály, kde čeká na kořist. V okamžiku, kdy jeho kořist vzdálena pár kroků od jeho zadní strany, udeří do svého krunýře vlastním ocasem, čímž dojde k explozi.

Turtonatorovou slabinou je břicho. Pokud se vám jej podaří zasáhnout do břišní strany, utrpí velmi vážné poškození.

Bránit se ale může vytvořením takzvané Shell Trap a tuto schopnost se může Turtonator dále učit a je schopen se učit. Vždy na začátku svého kole ale musí tento Pokémon svou past položit a je-li pak zasažen fyzickým útokem spustí Shell Trap explozi. Tak pak zasáhne soupeře velmi ničivou silou.

Pokémon Sun a Pokémon Moon u nás vyjdou na 3DS 23. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama