Pokémoni se rozrůstají na Switch hned ve třech hrách
Pokémon Quest Novinka Pokémoni se rozrůstají na Switch hned ve třech hrách

Pokémoni se rozrůstají na Switch hned ve třech hrách

Michal Burian

Michal Burian

4
Platformy Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

První je již k dispozici a koncem června dorazí i na iOS a Android. Za to rozsáhlé RPG je v plánu až na rok 2019.

Reklama

Fanoušci Pokémonů se nebudou v nadcházejících měsících nudit. Celkem byly oznámeny tři hry pro Nintendo Switch, které jsou předvojem očekávaného rozsáhlého RPG titulu ze světa pokémonů. Ten ale spatří světlo světa až ve druhé polovině roku 2019. Víme o něm jen to, že bude ve stylu Pokémon X a Y a Pokémon Sun a Moon. Společnosti Game Freak, Pokémon Company a Nintendo si od nových titulů slibují, že dostatečně zabaví hráče, a navíc představí roztomilá stvoření dalším lidem, stejně jako se to povedlo mobilní hře Pokémon GO na operačních systémech iOS a Android.

První dvě hry si berou inspiraci z Pokémon GO, využívají herní mechanismy mobilního fenoménu, v němž na ulicích v rozšířené realitě lovíte pokémony, a dokonce bude možné Pokémon Let’s Go, Pikachu a Pokémon Let’s Go, Eevee propojit s Pokémon GO a přenést si do hry pro Switch již pochytané pokémony. Obě hry dorazí 16. listopadu 2018 na Switch a umožní hráčům pochytat další pokémony, zažít nová dobrodružství a zúčastnit se různých miniher a bojů, jak vidíme v traileru.

Hry Pokémon Let’s Go, Pikachu a Pokémon Let’s Go, Eevee se budou lišit. Největší rozdíl bude v různých druzích pokémonů, tedy podobně jako v předešlých hrách pro 3DS - Pokémon Sun a Pokémon Moon.

Součástí videa je nové příslušenství. Pokéball Plus je nová periferie, kterou budete moci připojit k Nintendu Switch a nahradit tak Joy-Cony při chytání pokémonů. Jde vlastně o standardní pokéball fungující jako ovladač. Připojit ho budete moci i k mobilu/tabletu a vyžít ho při hraní Pokémon GO, kdy vás upozorní na pokémony v blízkém okolí, které můžete mít ve své sbírce, bez nutnosti koukal na telefon. Jen škoda, že v takovém případě vydrží baterie pouze tři hodiny, ale za to vibruje a svítí několika barvičkami.

Pokémoni se rozrůstají na Switch hned ve třech hrách

Další novou hrou je Pokémon Quest. Jde o free-to-play hříčku, kterou již dnes naleznete na eShopu pro Nintendo Switch a koncem června přijde i na iOS a Android. Titul je zasazen na ostrov Tumblecube a na Switchi ho je možné hrát pomocí Joy-Conů v TV módu nebo dotykové obrazovky. Pokémon Quest se pochlubí jednoduchým ovládáním, celou řadou pokémonů a nějakými nespecifikovanými položkami, které je možné koupit za reálné peníze.

Obrázky z her Pokémon Let’s Go, Pikachu a Let’s Go, Eevee

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama