Pokémony z her Pokémon Sun a Moon si pochytáme už v listopadu
Pokémon Sun and Moon Novinka Pokémony z her Pokémon Sun a Moon si pochytáme už v listopadu

Pokémony z her Pokémon Sun a Moon si pochytáme už v listopadu

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

8

Pojďme si představit trojici nových, základních Pokémonů detailněji.

Reklama

Nintendo nám konečně odhalilo termíny vydání her Pokémon Sun a Pokémon Moon. Pokračování oblíbené série se v Evropě dočkáme pro konzoli 3DS 23. listopadu, přičemž Severní Amerika bude opět o pár dní napřed (18. listopadu).

V souvislosti s touto informací se můžete podívat na první trailer, ve kterém jsou nám představeni noví startovní Pokémoni Rowlet, Litten a Popplio.

Rowlet

Rowlet patří do kategorie travních Pokémonů (výška: 25 cm, váha: 3,5 kg, typ: travní létající, první útok: listy). Rowlet může útočit, aniž by vydal zvuk. To letí po obloze tiše, blíží se ke svému soupeři, aniž by si jej dotyčný všiml a pak zaútočí silnými kopanci. Může ale také útočit na dálku pomocí listů, ostrých jako břitva. Ty jsou součástí jeho peří.

Temnota noci není pro Rowleta překážkou. Může otáčet krkem a vidět přímo za sebe. V boji má ve zvyku se otáčet hlavou ke svému trenérovi a přijímat jeho pokyny.

Litten

Litten patří do kategorie ohnivých kočkovitých Pokémonů (výška: 31,7 cm, váha: 4,3 kg, typ: ohnivý, první útok: žhavý popel). Dokáže být logický, ale i vášnivý. Většinou Litten uvažuje s chladnou hlavou a neprojevuje své emoce.

Litten může zaútočit s hořícími hairbally. Jeho srst je silně olejnatá a nesmírně hořlavá. Litten se o sebe stará sám olizováním svého kožichu a potom používá svou srst jako palivo pro ohnivé útoky. Když pak přijde ten správný čas, zbaví své staré srsti, která všechna shoří.

Popplio

Poslední je Popplio z kategorie lachtanních Pokémonů (výška: 31,7 cm, váha: 7,5 kg, typ: vodní, první útok: vodní pistole). Popplio je znám díky své vysoké rychlosti plavání, která dokáže přesáhnout 40 km/h. Bohužel se rychleji pohybuje ve vodě než na pevnině. Přesto dokáže i na souši využít pružnosti balónů a provádět obdivuhodné akrobatické kousky a skoky. Díky tomu vypadá jeho strategie v boji velmi hravě a zábavně.

Popplio je oddaný pracant a může snadno nechat unést a využít v boji všechnu svou sílu, což je docela podívaná. Jeho sebejistý duch se obvykle projeví v tvrdém tréningu jeho balónových dovedností.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama