Pokračování filmu Super Mario Bros. obdrželo datum premiéry
Filmy/Seriály Novinka Pokračování filmu Super Mario Bros. obdrželo datum premiéry

Pokračování filmu Super Mario Bros. obdrželo datum premiéry

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Jeden z vůbec komerčně nejúspěšnějších filmů dostane pokračování.

Reklama

V květnu loňského roku uvedený animovaný snímek Super Mario Bros. ve filmu se stal s přehledem dosud komerčně nejúspěšnějším filmem podle videohry. Z pohledu tržeb se navíc v porovnání se všemi v loňském roce uvedenými filmy umístil na druhém místě, když ho dokázala porazit pouze Barbie. Řečí čísle filmový Mario celosvětově utržil přes 1 miliardu dolarů. Asi málokdo byl proto překvapen, když Nintendo letos v březnu oznámilo přípravy pokračování.

Dnes jsme se prostřednictvím oficiální tiskové zprávy s velkým předstihem dočkali odhalení data uvedení. To bylo staveno na duben roku 2026. Zatímco v USA snímek zamíří do kin již 3. dubna, tak v Japonsku se tak stane 24. dubna. V dalších regionech bude film dostupný rovněž v průběhu dubna.

Na pokračování se budou z režisérské pozice po vzoru prvního dílu podílet Aaron Horvath a Michael Jelenic. O scénář se poté opět postará Matthew Fogel. Pozice producentů obsadí tvůrce Maria Šigeru Mijamoto a generální ředitel společnosti Illumination Chris Meledandri.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama