Pokračování Red Dead Redemption by mohlo vyjít letos, předpovídá analytik
Red Dead Redemption 2 Novinka Pokračování Red Dead Redemption by mohlo vyjít letos, předpovídá analytik

Pokračování Red Dead Redemption by mohlo vyjít letos, předpovídá analytik

Michal Burian

Michal Burian

24

Take-Two slíbilo akcionářům dobrý rok. Analytik očekává i PC, Xbox One a PS4 verze GTA V.

Reklama

Analytická společnost Baird Equity Research předpovídá, že se v letošním roce dočkáme pokračování Red Dead Redemption, stejně tak vydání GTA V pro PC, Xbox One a PlayStation 4.

Proč si to analytik myslí? Take-Two dalo slib svým akcionářům a zavázalo se, že letošní rok bude pro firmu dobrý. Toho může T2 dosáhnout pouze v případě, že v nadcházejících měsících vydají očekávané a oblíbené tituly. Jedním z nich má být GTA V pro PC a nové konzole a druhým pak pokračování westernové akce Red Dead Redemption.

"Take-Two se zaměří na své kvalitní konzolové a PC hry. Jsme přesvědčeni, že některé z nich vyjdou pro next-gen platformy, uvedl analytik Colin Sebastian. Očekáváme, že v průběhu roku vyjde GTA na další platformy a nový Red Dead."

"V roce 2014 očekáváme PC verzi GTA V. V poslední době se o ni hodně mluví, Amazon ji zveřejnil ve svém seznamu." Ve svém předpokladu pak Sebastian ještě píše, že Rockstar dodá na trh expanze pro Grand Theft Auto V a jistě se dočkáme i dosud neoznámených her.

Na Red Dead Redemption 2 by Take-Two mohlo s klidným svědomím svadit, předešlý díl z roku 2010 na PS3 a X360 prodal dohromady přes 13,6 milionů kusů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama