Pokračování série Spyro je údajně ve vývoji
Crash Bandicoot Novinka Pokračování série Spyro je údajně ve vývoji

Pokračování série Spyro je údajně ve vývoji

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na hře má pracovat studio Toys for Bob a Microsoft.

Reklama

Začátkem března jsme přinesli zprávu o osamostatnění studia Toys for Bob, které bylo do té doby pod křídly Activisionu, respektive Microsoftu. Koncem minulého týdne ale začaly prosakovat informace o tom, že studio uzavřelo s Microsoftem dohodu, jejíž výsledkem má být nová hra. Ačkoli se to může zdát paradoxní, tak samotní vývojáři před nedávnem prozradili, že by navzdory nově nabyté nezávislosti rádi do budoucna s Microsoftem dál spolupracovali.

Možné plány studia v nově zveřejněném videu naznačil na sérii Crash Bandicoot a Spyro zaměřený insider s přezdívkou Candian Guy Eh. Ten s odkazem na své vlastní zdroje tvrdí, že ve studiu Toys for Bob má s podporou Microsoftu vznikat nový díl série Spyro. Jednat by se přitom mělo o plnohodnotný čtvrtý díl, který by navázal na v roce 2018 vydané remaky prvních tří dílů. Uvidíme, zda se časem dočkáme potvrzení z oficiálních zdrojů. Prozatím ale berte informace s rezervou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama