Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order zřejmě nevyjde dříve než v roce 2023
Star Wars Jedi: Fallen Order Novinka Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order zřejmě nevyjde dříve než v roce 2023

Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order zřejmě nevyjde dříve než v roce 2023

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra navíc údajně zamíří pouze na novou generaci konzolí.

Reklama

Není žádným tajemstvím, že studio Respawn Entertainment aktuálně pracuje na pokračování úspěšné akce Star Wars Jedi: Fallen Order z roku 2019.

S novými zákulisními informacemi ale nyní přichází renomovaný novinář a insider Jeff Grubb, který pro magazín Giant Bomb v rámci svého pořadu Grubbsnax prozradil, že hra vyjde nejdříve v roce 2023. Před nedávném se přitom spekulovalo o tom, že by hra mohla na trh přijít již letos. Nyní to však vypadá, že si fanoušci Star Wars budou muset počkat až do příštího roku.

Grubb dále dodává, že hra dle jeho zdrojů aktuálně vzniká pouze pro novou generaci konzolí (PS5 a Xbox Series X/S) a PC. S vydáním pro minulou generaci konzolí se prý už nepočítá. Tento krok není zejména u EA, které hru vydává, příliš překvapivý.

Pokračování Star Wars Jedi: Fallen Order zřejmě nevyjde dříve než v roce 2023

Před časem vyšlo najevo, že by se verzí pro starší konzole neměly dočkat ani další chystané hry tohoto vydavatele v podobě nového Need for Speed, remaku Dead Space nebo chystaného Dragon Age. Grubb závěrem doplnil, že hra ponese jiný podtitul než Fallen Order.

Studio Respawn má v poslední době opravdu napilno. Kromě Star Wars Jedi: Fallen Order vývojáři v lednu potvrdili práce na dalších dvou hrách z univerza Hvězdných válek. Žánrově půjde o akci z pohledu první osoby a strategii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama