Pokračování The Outer Worlds je prý v předprodukci
Novinka Pokračování The Outer Worlds je prý v předprodukci

Pokračování The Outer Worlds je prý v předprodukci

Martin Pritula

Martin Pritula

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Sdělil to na svém Twitterovém profilu analytik Daniel Ahmad.

Reklama

Jistě jste již zaregistrovali, že úspěšné RPG The Outer Worlds od studia Obsidian Entertainment vyjde po dlouhém odstupu již 23. října na Steamu. Na konto tohoto titulu se ale nyní začali objevovat další informace, které se vůbec nezaobírají touto hrou či jejími rozšířeními, ale rovnou plnohodnotným pokračováním.

Podle datového analytika Daniela Ahmada, který již v minulosti mnohokrát prozradil správné informace týkající se nejen Microsoftu, se již na pokračování začalo pracovat a titul je v současné chvíli v předprodukci.

Zda se titulu někdy dočkáme je zatím záhadou, ovšem z hlediska prodejního i kritického si původní hra nevedla vůbec špatně, a kromě prvního již vydaného rozšíření s podtitulem Peril on Gorgon se v příštím roce dočká i rozšíření druhého.

Pokud ovšem studio na pokračování skutečně pracuje, pak má nyní opravdu na pilno, neboť v současné chvíli pracuje nejen na druhém DLC pro The Outer Worlds, ale i na úspěšném survival titulu Grounded a především na AAA titulu Avowed, na který se pozornost fanoušků od jeho oznámení upíná především.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama