Pokračování The Wolf Among Us stále není vyloučené
Minecraft: Story Mode Novinka Pokračování The Wolf Among Us stále není vyloučené

Pokračování The Wolf Among Us stále není vyloučené

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Ústa zaměstnance Telltale Games jsou prý zapečetěná. To mu ale nezabránilo promluvit o dalších projektech studia a říct, že uzavření Tales from the Borderlands a Games of Thrones se snad dočkáme do konce října.

Reklama

Mnoho hráčů považuje The Wolf Among Us za nejpovedenější a nejzajímavější epizodickou sérii, jakou kdy v Telltale Games vytvořili. Pokračování je tedy dost žádané, doteď ale nic nevedlo k domněnce, že by na něm v Telltale opravdu pracovali.

Projektů mají koneckonců dost a po dohrání The Wolf Among Us na vás vyskočila obrazovka, která vám bez skrupulí řekla, že jestli chcete další příběhy Bigbyho Wolfa, musíte si sehnat původní komiksy Fables, z nichž hra vychází.

Až nyní ale svitla trocha naděje, o což se postaral Job J. Stauffer, který v Telltale Games zastává funkci Head of Creative Communications. Stauffer na svém Twitteru odpovídal na řadu otázek a na otázku pokračování The Wolf Among Us odpověděl velmi jednoduše: „Wolf? Tahle ústa jsou zapečetěná.“

Stauffer tedy o možnosti pokračování nechce mluvit (k čemuž využil trefnou narážku ze hry). Což naznačuje buď to, že už v Telltale Games na druhé sérii The Wolf Among Us pracují, nebo alespoň to, že je vývoj v plánu a dochází k jednání s nakladatelstvím Vertigo, potažmo s DC Comics, pod které Vertigo spadá.

Kdyby v Telltale o vývoji alespoň neuvažovali, nejspíš by to Stauffer řekl na rovinu. I proto, že na ostatní otázky odpovídal dost otevřeně. Díky tomu jsme se dozvěděli například to, že o třetí sérii The Walking Dead uslyšíme až v příštím roce.

Teď má přednost třídílná mini-série Michonne, o které jsme se poprvé dozvěděli na letošní E3. Od té doby Telltale Games mlčí, ale série je stále ve vývoji a stále platí, že k vydání první epizody dojde ještě do konce letošního roku. Dříve jak v listopadu to ale nebude.

Alespoň na poslední epizodu Tales from the Borderlands a Game of Thrones ale nemusíme čekat příliš dlouho, obě série by se měly dočkat konce v průběhu října. Nejdřív má přijít na řadu Tales from the Borderlands a nedlouho poté dojde na Game of Thrones. Především v případě GoT je čekání neobvykle dlouhé, a to prý proto, že v Telltale Games si dávají na závěru série záležet. Nutno říct, že na obou sériích skutečně dělají odlišné týmy.

Ještě před poslední epizodou Tales from the Borderlands ale dojde k vydání první epizody Minecraft: Story Mode. Dosud známé informace se dočtete z předešlého zpravodajství, nově víme jen to, že se v tomto týdnu máme dočkat dalšího traileru.

Poslední pán na holení je remaster Back to the Future z roku 2010. V jeho případě se zatím rojily jen samé spekulace, ale v Telltale Games na něm skutečně pracují a traileru bychom se snad měli dočkat ještě dnes.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama