Pokud se nic nepokazí, příští týden započne překlad Mass Effectu: Andromeda
Dishonored 2 Novinka Pokud se nic nepokazí, příští týden započne překlad Mass Effectu: Andromeda

Pokud se nic nepokazí, příští týden započne překlad Mass Effectu: Andromeda

Michal Burian

Michal Burian

53

Lokalizace.net prozrazují své plány a dokončují předklad Dishonored 2. Další hrou v češtině bude Nier: Automata.

Reklama

Uskupení Lokalizace.net dnes odpoledne na své facebookové stránce zveřejnilo příspěvek týkající se čtyř projektů. Tím prvním je Dishonored 2. Beta překladu bude odeslána podporovatelům začátkem května. Ostatní si budou muset počkat do začátku července.

„S tím se také nese zpráva, že majitelé grafických karet AMD, budou pravděpodobně znevýhodněni tím, že jim čeština sice pojede, ale pouze s částečnou diakritikou. Je to způsobeno tím, že výrobce této hry, používá fonty jiným způsobem než u gr. Karty NVIDIA. Zatím máme otestováno jen na pár strojích, ale bohužel všechny testy ukazují na tu horší variantu. Beta verze bude probíhat min 2 měsíce od vydání beta češtiny,“ varují.

Po dokončení Dishonored 2 se část týmu přesune na překlad hry Nier: Automata. „Textů je tam více než dost,“ ujasňují Lokalizace.net.

Teď k tomu nejdůležitějšímu. Pokud vše dopadne podle plánu, tak během příštího týdne začnou překládat Mass Effect: Andromedu. Tohle RPG dobrodružství od BioWare má 2740 normostran textu, což si vyžádá speciální tým. Ten má již komplet hotové nástroje, zbývá vyřešit problém s importováním textů. „Fonty jsou naprosto v pohodě řešitelné,“ dodávají na Facebooku.

Poslední část příspěvku se týká Grand Theft Auto V. Po nedávné aktualizace čeština nefunguje. Update vyjde buď během víkendu, nebo krátce poté.

Lokalizace.net vytvořili češtinu do Quantum Break, Batman Arkham Knight, Firewatch, Rise Of The Tomb Raider nebo Dragons Dogma. Pokud byste chtěli s překladem pomoci, obraťte se na Lokalizace.net.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama