Politické intriky v novém traileru na Elder Scrolls Online: Morrowind
Novinka Politické intriky v novém traileru na Elder Scrolls Online: Morrowind

Politické intriky v novém traileru na Elder Scrolls Online: Morrowind

Michal Burian

Michal Burian

V rozšíření Elder Scrolls Online musíte očekávat politické intriky a atentáty mezi místními dominantními rody.

Reklama

Nový trailer na Morrowind rozšíření pro MMORPG titul Elder Scrolls Online je plný politických intrik a atentátů, které budou mezi místními dominantními rody probíhat. Připravit se máte na vyjednávání mezi třemi dominantními rody: House Hlaalu, House Redoran a House Telvanni.

V expanzi Morrowind se vrátíte do oblíbené oblasti Vvardenfell, která je doposud největší připadnou zónou do The Elder Scrolls Online a využívá stejnou geografickou stopu, včetně všech klíčových bodů zájmu, známých z původní hry. Hráči se vydají na nebezpečnou cestu napříč legendárními lokacemi Vvardenfellu, 700 let před událostmi ze hry The Elder Scrolls III, od přístavišť Seyda Neen, přes volkanické pláně Ashlandu, až k hustým houbovým lesům.

Součástí je také nová třída pojmenovaná Warden. Ta vám nabídne možnost vládnout přírodní magií. Warden je zcela první třídou, která byla do hry od jejího vydání přidána. Třída Warden také představí nového bojového spojence, kterým je devastující válečný medvěd.

Elder Scrolls Online: Morrowind vyjde 6. června pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. Od 22. května bude navíc spuštěn Public Test Server pro betu. Do ní se dostanou všichni, kteří si zakoupí Digital Upgrade nebo Digital Collector’s Edition Upgrade verzi ESO: Morrowind pro PC/Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama