Politika a intriky v Total War Saga: Thrones of Britannia
Total War Saga: Thrones of Britannia Novinka Politika a intriky v Total War Saga: Thrones of Britannia

Politika a intriky v Total War Saga: Thrones of Britannia

Michal Burian

Michal Burian

5
Platformy Windows PC

Problémové členy své frakce můžete podplatit nebo je nechat zavraždit. Každé vaše podobné rozhodnutí má mít ale vážné důsledky.

Reklama

Total War Saga: Thrones of Britannia je sice jen menší hra spadající do populární série, přesto si v britském studiu Creative Assembly dávají záležet a upravili mechanizmy tak, aby odpovídaly devátému století v Británii. Právě do této doby je titul Thrones of Britannia zasazen. Nedávno nám formou videa byly prezentovány změny v bitvě. V zásadě budou vojáci v Thrones of Britannia více využívat štíty, které mají nově různé vlastnosti, což vám umožní nové taktické možnosti. Právě díky správnému použití štítů porazil Alfréd Veliký, král Wessexu, vikingskou armádu v bitvě u Edingtonu.

Dnes se podíváme na systém politiky a intrik. Jde o jednu z nejdůležitějších novinek, která vám umožní zakládat aliance mezi frakcemi/rodinami a klidně i někoho zradit a vyhlásit mu válku. Ve videu vidíme problém s mladým generálem, u něhož klesla loajalita, a s velitelem vojsk. Dotyčné můžete kupříkladu podplatit, případně je nechat zavraždit a vyhnout se tak dalším malérům. I když ani tady si nemůžete být jisti. Třeba na vraždu někdo přijde a budou z toho další problémy.

Každé vaše podobné rozhodnutí má mít vážné důsledky. Uzavřete sňatek kvůli rozšíření své země, ale co když se se ženou později rozvedete nebo ji dokonce zavraždíte? To vše a mnohem víc musíte brát v Total War Saga: Thrones of Britannia v potaz.

Total War Saga: Thrones of Britannia vyjde 3. května 2018 na PC, s českými titulky. Hru předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama