Poodhalena střílečka Evolve od tvůrců Left 4 Dead
Evolve Novinka Poodhalena střílečka Evolve od tvůrců Left 4 Dead

Poodhalena střílečka Evolve od tvůrců Left 4 Dead

Michal Burian

Michal Burian

13

Kooperační next-gen střílečka pro čtyři hráče od Turtle Rock vyjde pro PC, PS4 a Xbox One. <strong>Aktualizováno o nové detaily</strong>.

Reklama

Prestižní americký magazín Game Informer dnes odhalil obálku hry, které bude věnovat dost velkou část ve svém připravovaném únorovém čísle. Jde o kooperační next-gen střílečku Evolve pro čtyři hráče, kterou připravuje studio Turtle Rock pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Turtle Rock je složeno z bývalých vývojářů týmů stojící za Counter-Strike nebo Left 4 Dead. Hru bude vydávat společnost 2K Games, která značku Evolve koupila v aukci o majetek zkrachovalé THQ za 10,8 milionů dolarů.

V Evolve budou čtyři vojáci bojovat proti mimozemskému monstru (4 vs. 1), které se bude během hraní zvětšovat a zlepšovat. Nakonec se z něho stane skutečně děsivá potvora. Každý voják má jedinečné schopnosti. Turtle Rock sázejí na pěkné zpracování, zábavné prvky a především znovuhratelnost.

Čtyři lidští hráči jsou lovci, kteří chrání obyvatelstvo různých planet. Další hráč se vžije do bestie s názvem Goliath, která se postupně zvětšuje a vylepšuje.

Pro Turtle Rock je hlavní hratelnost, nikoliv příběh. V režimu Hunt budou mít lovci za úkol najít a zničit Goliáše. Ten má podobný cíl jako ve Versus režimu Left 4 Dead, tedy zabít všechny lidské hráče, což nebude vůbec jednoduché. Proto má ještě jeden, reálnější úkol; zničit generátor štítů, jenž chrání civilisty. Jakmile se z něho stane velké monstrum, bude chrlit oheň a vyroste až do 30 stop (9,144 metrů).

Každý lovec (třídy Medic, Support, Assault, a Trapper) bude mít k dispozici jetpack a vlastní sadu unikátních dovednosti - boosts zdraví, maskování, štíty a různé pasti. Krom toho ještě speciální schopnosti.

Zde ještě homepage hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama