Populární mod do Battlefieldu 2 se dočkal vlastní hry
Novinka Populární mod do Battlefieldu 2 se dočkal vlastní hry

Populární mod do Battlefieldu 2 se dočkal vlastní hry

Michal Burian

Michal Burian

12

Taktická multiplayerová FPS Squad vyjde v polovině prosince.

Reklama

Populární fanouškovský mod Project Reality pro Battlefield 2 to dotáhl na samotnou hru. Multiplayerová taktická střílečka z pohledu první osoby nesoucí název Squad vyjde již 15. prosince letošního roku. Zatím půjde jen o předběžný přístup na Steamu. Od něho si nezávislé studio Industries LLC slibuje vyladění hry podle přání komunity a postupné rozšiřování obsahu. V plné verzi by měly být bitvy skutečně masivní, 50 vs. 50.

V Early Access verzi by celkově měly být bitvy menší. Vývojáři budou hlavně testovat hru a postupně navyšovat počet hráčů. Zahrát si budete moci na pěti mapách, které budou založeny na skutečných lokalitách, kde probíhá nebo probíhala válka, včetně Afghánistánu. Vybrat si budete moci ze čtyř frakcí a k dispozici bude stejný počet herních módů. Samotná mapa v Afghánistánu bude mít 16 kilometrů čtverečních. Své dovednosti potom budete moci trénovat na střelnici, kde toho bude pro hráče připraveno mnohem víc.

Co se samotných herních režimů týče, chybět nebude klasický mód, kde budete muset zabrat základnu a splnit různé sekundární úkoly.

Připomeňme, že hra Squad v létě na Kickstarteru vybrala přes 434 tisíc kanadských dolarů od 4 458 lidí. Vývojáři využívají technologii Unreal Engine 4 a plná verze by měla vyjít až v den, kdy bude hra připravena. To by mohlo odhadem trvat celý rok. Předběžný přístup se bude prodávat za 40 dolarů/euro.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama