Populární mod The Ship se dočká HD verze
The Ship Novinka Populární mod The Ship se dočká HD verze

Populární mod The Ship se dočká HD verze

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Téměř deset let od vydání původní hry se dočkáme vylepšené - HD - verze. Podle tvůrců by mělo navíc jít o začátek dalšího rozšiřování hry.

Reklama

Pokud se to k vám ještě nedoneslo, mody do her často získají opravdu velkou popularitu a stanou se z toho mnohdy i samostatné hry. Jména jako DoAa, Counter-Strike nebo Team Fortress vám určitě nejsou cizí. A všechno jsou to mody. Stejně jako méně známé, přesto o nic méně kvalitní The Ship, jehož samostatně spustitelná verze The Ship: Murder Party, bude příští rok slavit svou první dekádu existence.

A jak lépe takovou věc oslavit, než novou verzí hry? The Ship: HD.

Tvůrci z Blazing Griffin neprozradili, co přesně nová verze nabídne. Očekávat určitě můžeme vylepšenou grafiku. Samotná hratelnost už je jiná. Tvůrčí celek prozradil, že by nerad dělal velké změny v hratelnosti, ale pokusí se to nějak udělat.

The Ship: HD bude technicky vzato další hrou a nejedná se o aktualizaci, takže pokud vás hra zaujala a nechcete investovat peníze do původní verze, raději si počkejte. I když je hra teď na Steamu ve slevě za více než přijatelných 2,12€, což je necelých 60 korun.

Co nás čeká a kdy nás to čeká, to je opravdu otázka, ale údajně se máme hry dočkat na začátku příštího roku. Pokud vás zajímají další novinky, určitě nezapomeňte odebírat jejich newsletter.

„Víme, že byste raději četli něco o pokračování The Ship, než HD verzi, ale i když zrovna teď nemáme žádné plány týkající se dalšího dílu, tak rozhodně máme dlouhodobou vizi pro tuhle značku,” dočteme se na oficiálním blogu.

Na závěr pro nás ještě připravili krátký teaser trailer. Jen se přiznejte, kdo z vás nechce potají zabíjet ostatní hráče, zatímco někdo jiný jde po vás?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama