Pořádné gameplay záběry z Forzy Horizon 4
Forza Horizon 4 Novinka Pořádné gameplay záběry z Forzy Horizon 4

Pořádné gameplay záběry z Forzy Horizon 4

Michal Burian

Michal Burian

10
Platformy Windows PC Xbox Xbox One

Ukazují letní dovádění v historické Británii, včetně přizpůsobení vozů i vašeho hrdiny.

Reklama

Velkou a hodně lákavou novinkou s příchodem čtvrtého dílu je v sérii Forza Horizon změna ročního období. V historické a značně krásné Velké Británii si užijeme jaro, léto, podzim a zimu za volantem rychlých automobilů. Jednotlivá roční období změní podobu herního světa. Sluníčko v létě vysuší některá jezera/rybníky, což změní podobu tratí, zatímco v zimním období zamrznou mnohé vodní nádrže. To nejen otevře nové cesty, ale zároveň sníh a led učiní závodění obtížnější. Roční období se budou střídat ve Forze Horizon 4 po týdnu a tento cyklus se vztahuje na každého hráče.

Nové gameplay záběry od šéfa vývoje Ralpha Fultona a dalších členů ze studia Playground Games se zaměřily především na závodění v letní sezóně. Uvidíte spoustu záběrů přímo z hraní, včetně možnosti přizpůsobit si svou postavu (oblečení není limitováno pohlavím, váš závodník klidně může nosit sukně) i vůz nebo návrat dronu. Důležité jsou závody proti drivatarům, které potvrzují, že Forzu Horizon 4 bude možné hrát proti umělé inteligence a nepůjde čistě o online ježdění, i když letos je pro vývojáře hlavní především online.

Forza Horizon 4 vyjde 2. října 2018 na Xbox One a PC s Windows 10. Konzolovou verzi předobjednáte na Xzone.cz a GameExpres.sk.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama