Portal 2: Valve o kampani, kooperaci a DLC
Portal 2 Novinka Portal 2: Valve o kampani, kooperaci a DLC

Portal 2: Valve o kampani, kooperaci a DLC

Michal Burian

Michal Burian

11

Kdo si myslel, že puzzle střílečka Portal 2 bude stejně krátká jako jednička, ten se šeredně spletl.

Reklama

Valve odhalilo podrobnosti o hrací době singleplayerové kampaně, promluvilo o kooperačním módu a také o plánech, které souvisí s dodatečným obsahem.

Chet Faliszek z Valve se v nedávném interview pro kolegy z Digital Spy rozpovídal o délce kampaně pro jednoho hráče. Pokud jste si mysleli, že herní doba bude stejná jako u prvního dílu, tak nemáte pravdu. Faliszek zmínil, že někteří hráči prošli původní Portal za pouhé tři hodiny, jiní zase za šest hodin. S tímto názorem vývojář souhlasí a dodává:

"Záleží, jak jsou hráči chytří a jak komunikují s hrou. Kampaň pro jednoho hráče je třikrát delší, než u prvního Portalu. Kooperace by měla hru prodloužit ještě dvakrát," prozradil Faliszek.

Jak to bude se samotným příběhem nechtěl Faliszek prozrazoval. Řekl pouze, že se vše bude točit kolem společnosti Aperture Science a také kolem toho co se v ní děje.

Závěrem rozhovoru jsme se dozvěděli budoucí plány o DLC. "Máme v plánu DLC, podrobnosti oznámíme brzy. Víc v tuto chvíli nemohu říci," dodal Chet Faliszek.

Tak co na to říkáte? Těšíte se na Portal 2 ještě víc? Jak to nakonec dopadne, se dozvíme již 22. dubna, kdy hra vychází v Evropě (v USA o tři dny dřív) pro PC, PlayStation 3, Xbox 360 a Mac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama