Poslechněte si ústřední skladbu Falloutu 76
Fallout 76 Novinka Poslechněte si ústřední skladbu Falloutu 76

Poslechněte si ústřední skladbu Falloutu 76

Martin Cvrček

Martin Cvrček

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Skladatel Inon Zur se vrací na herní scénu. Navíc se můžete podívat na herní mapu a různé záběry z hraní.

Reklama

Už nějakou dobu víme, že o hudební doprovod Falloutu 76 se postaral Inon Zur, který má na kontě již soundtrack třetího a čtvrtého dílu a také oblíbeného New Vegas. Nyní si můžete poslechnout ústřední skladbu nového Falloutu, jejíž různé verze sice v posledních měsících tak trochu kolovaly internetem, ale nyní je melodie k dispozici v oficiální podobě přímo na YouTube kanále Bethesdy.

Tvůrci popisují soundtrack od Inona Zura jako hudbu inspirovanou krásami Západní Wirginie, v jejímž prostředí se Fallout 76 odehrává. Ústřední skladba toho má být důkazem, i když v ní nejspíš někteří uslyší spíše motivy sesterské ságy The Elder Scrolls.

Na webu Bethesdy se navíc v návaznosti na dojmy zveřejňované vybranými zahraničními médii, jejichž zástupci si hru zahráli na nedávné akci pro novináře, objevil článek shrnující, co je ve Falloutu 76 jinak ve srovnání s předešlými díly. Většinou jde již o známé informace, které zahrnuje i naše dřívější zpravodajství, ale přeci jen se v textu dá objevit několik zajímavostí. Třeba díky serveru Gamespot došlo rovněž k odhalení kompletní mapy oblasti Appalachia, v níž se Fallout 76 odehrává, a různých videí z hraní, pocházejících právě od zahraničních médií. Nechybí ani dvoudílný rozhovor zástupců Xboxu s Petem Hinesem, šéfem PR v Bethesdě.

Hru předobjednáte na Xzone.cz nebo GameExpres.sk

Poslechněte si ústřední skladbu Falloutu 76
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama