Poslední rasou v Heroes of Might and Magic VII se stává Kobka
Novinka Poslední rasou v Heroes of Might and Magic VII se stává Kobka

Poslední rasou v Heroes of Might and Magic VII se stává Kobka

Vojtěch Zikán

Vojtěch Zikán

47

Zároveň s tím bylo spuštěno nové hlasování o složení armády Kobky.

Reklama

Před měsícem začalo hlasování o poslední rase, která se ve hře vyskytne. Souboj mezi sebou svedli Temní elfové a Démoni. I když to bylo již delší dobu dost jasné, dnes to máme potvrzeno oficiálně - Kobka zvítězila nad Peklem. Pokud zoufáte, že démony ve hře neuvidíte, je zde malá šance, že se objeví v dodatečném obsahu.

A aby toho nebylo málo, rozjelo se nové hlasování, tentokrát o složení armády Kobky. Na výběr je mezi The Blade from Shadow (ofenzivní), Malassa's thousand faces (vyrovnané síly) a The shield of darkness (defenzivní). Složení armád si můžete prohlédnout zde. Můžeme však se zatím shodnout, že vývojáři jdou vstříc fanouškům, kteří touží po typické staré Kobce - ubylo elfských jednotek a vrátili se Troglodyté, medúzy a celkově se složení jednotek podobá dost Kobce z Heroes III.

Výsledek prvního ze dvou kol bude znám příští týden. V prvním kole se vyberou dvě nejpopulárnější kombinace sil a následně mezi sebou svedou souboj o finální podobu Kobky. Jaký máte názor na hlasování vy? Jste rádi, že vyhráli Temní elfové či byste radši démony? Upřímně já jsem chtěl více démony, ale jakmile jsem viděl, jaké jednotky budou v Kobce obsaženy, byl jsem mile překvapen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama