Poslední série The Walking Dead od Telltale Games v novém traileru
The Walking Dead: The Final Season Novinka Poslední série The Walking Dead od Telltale Games v novém traileru

Poslední série The Walking Dead od Telltale Games v novém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Plus demo i na PC a informace o vydání na Switchi.

Reklama

Vydání první epizody čtvrté a zároveň poslední série The Walking Dead Telltale Games, která nese prostý název The Walking Dead: The Final Season, se nezadržitelně blíží. Dojde k němu už 14. srpna. Jak bývá v případě Telltale Games zvykem, v jistém předstihu tu máme plnohodnotný trailer, který láká nejen na samotnou epizodu, ale i na celou sérii, a ukazuje některé věci, které nás v roli dospělejší Clementine čekají.

Kromě traileru tu máme i dobrou zprávu pro PC hráče. Nedávno vyšlo demo The Walking Dead: The Final Season, jež nabídlo zhruba prvních 15 minut první epizody. Zprvu ale bylo ke stažení jen na PS4 a Xboxu One. Vývojáři z Telltale však vyslyšeli prosby PC hráčů a uvolnili demo i na Steamu, přičemž ho můžete stáhnout přes příslušné tlačítko na stránce obchodu.

A jestli patříte mezi majitele Switche, tak i pro vás jsou k dispozici nové zprávy. Poslední série The Walking Dead odstartuje 14. srpna nejen na PC, PS4 a Xboxu One, ale i na Switchi. Ten den však bude hra na konzoli od Nintenda digitálně k dostání jen v Severní Americe, v Evropě dojde k vydání později během srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama