Post-apokalyptické bitvy ve vozidlech od tvůrců War Thunder
Crossout Novinka Post-apokalyptické bitvy ve vozidlech od tvůrců War Thunder

Post-apokalyptické bitvy ve vozidlech od tvůrců War Thunder

Michal Burian

Michal Burian

3

Crossout láká hráče na výbušné souboje a kompletní upravitelnost vozidel.

Reklama

War Thunder od Gaijin Entertainment patří mezi oblíbené válečné free-to-play hry. Hra je průběžně rozšiřovaná o nový obsah. Nově se ruská společnost spojila s ruským studiem Targem Games (Battle Mages, Hard Truck Apocalypse, Day Watch, The Swarm, Battle vs. Chess nebo Planets Under Attack) a společně chystají týmovou akční hru s vozidly pro více hráčů.

Crossout se aktuálně nachází v alfa verzi pro PC. Hra se bude odehrávat v post-apokalyptickém světě, zničeném invazí mimozemšťanů a nevydařenými experimenty s genetickými modifikacemi, prověří kreativitu hráčů při sestavování, vylepšování a upravování po zuby ozbrojených vozidel v otevřených soubojích jeden na jednoho.

„Crossout je o upravitelnosti a svobodě při konstruování co nejničivějších vozidel, se kterými budete válčit proti nepřátelům,“ popisuje základní myšlenku hry Anton Yudintsev, výkonný ředitel Gaijin Entertainment. „Obchodováním, získáváním nebo nakupováním součástek a upgradů pro vozidla si mohou přeživší postavit ideální bojový stroj podle svých vlastních představ. Záleží při tom na každé úpravě, protože se projeví na výkonu vozidla.“

V Crossout nenarazíte na dvě stejná vozidla. Hráči si mohou vytvořit jakýkoli bojový stroj od rychlé buginy po těžké off-road vozidlo, které bude vyhovovat a odrážet jeho herní styl. Crossout hráčům nabízí tisíce možností při návrhu vozidel včetně volby tvaru, obrnění, zbraní, podpůrných systémů a samozřejmě i kosmetických doplňků. Nebo navštivte vlastní garáž, postavte propracované mechanismy a prodejte je přes aukční systém přímo ve hře.

Když dojde na hromadné ničení, mají hráči rovněž řadu možností – bojová vozidla mohou vyzbrojit celou řadou explozivních zbraní od řetězových pil přes vrtáky a kulomety až po raketomety létající drony nebo generátory maskování. Pokročilý model poškození umožňuje zničit kteroukoli část nepřátelského stroje, což se okamžitě projeví na jeho výkonu.

„Vyřadit nepřátelský kanón jednou přesnou střelnou je pocit k nezaplacení,“ říká Stanislav Scorb, výkonný ředitel Targem Games. „A ještě více vzrušující je dorazit až k nepřátelské základně jen na posledních dvou kolech.“

Během tohoto léta dojde ke spuštění beta testu. Pokud chcete být mezi prvními, kdo si Crossout zahraje, tak navštivte oficiální stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama