Postavu Mr. Door ve hře Alan Wake 2 měl ztvárnit Lance Reddick
Alan Wake 2 Novinka Postavu Mr. Door ve hře Alan Wake 2 měl ztvárnit Lance Reddick

Postavu Mr. Door ve hře Alan Wake 2 měl ztvárnit Lance Reddick

Jan Urbančík

Jan Urbančík

2
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Své role se bohužel nedožil.

Reklama

Survival horor Alan Wake 2 má spoustu záhadných postav a jedna z těch zdaleka nejtajemnějších je Warlin Door. Jde o charakter, jenž je svým způsobem navázaný na Martina Hatche z Quantum Breaku, neboť má podobné vlastnosti a také jméno (door jsou dveře, hatch je poklop). V zásadě jde o podobný případ jako u Alexe Caseyho, který figuruje jakožto "echo" Maxe Paynea. Jenže zatímco Caseyho ztvárnili stejní lidé jako Paynea (hlas mu propůjčil James McCaffrey a obličej Sam Lake), u Doora to možné nebylo. Lance Reddick, který si zahrál Hatche v Quantum Breaku, letos v březnu zemřel. Fanoušci si ale už od představení pokládali otázku, zda měl tedy Reddick postavu Doora původně hrát.

Lance Reddick jako Martin Hatch ve hře Quantum Break
Lance Reddick jako Martin Hatch ve hře Quantum Break

S odpovědí dnes přišel novinář Jason Schreier ve svém podcastu Triple Click. Zajímala ho totiž stejná věc a zeptal se svého kontaktu ve studiu Remedy, jenž mu potvrdil, že Reddick měl Warlina Doora skutečně hrát. Bohužel na to nikdy nedošlo, roli nakonec ztvárnil David Harewood. Je docela obdivuhodné, že během pár měsíců se vůbec povedlo sehnat náhradu a natočit všechny potřebné scény. Harewood navíc odvedl velmi dobrou práci a svým projevem (obzvlášť v pozdějších fázích hry) Reddicka silně připomíná.

Ačkoli se tedy plnohodnotného propojení skrz stejného herce už nikdy nedočkáme, Warlin Door je dalším potvrzením "neoficiálně oficiálního" zahrnutí Quantum Breaku v Remedy Connected Universe.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama