Postavy a události z Dragon Questu XI v traileru z E3
Dragon Quest XI Novinka Postavy a události z Dragon Questu XI v traileru z E3

Postavy a události z Dragon Questu XI v traileru z E3

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC

​Square Enix se pochlubil některými hratelnými postavami a také speciální edicí hry.

Reklama

Během E3 2018 Video Showcase se Square Enix pochlubil také novým trailerem ke hře Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age, která bude celosvětově k dispozici od 4. září ve verzích pro PS4 a pro PC. Tento nový trailer se váže hlavně ke zmínce o Legend of the Luminary a vlastně vkusně popisuje celou hru.

I když se totiž jedná už o 11 hlavní díl série, bude Dragon Quest XI úplně samostatnou hrou, představující zcela nové postavy, krásně detailní svět, vyladěný soubojový kolový systém a podle slov tvůrců také dokonalý příběh, který se bude určitě líbit dlouhodobým fanouškům i nováčkům.

Během videa níže se proto můžeme podívat na hlavního hrdinu a jeho společníky nebo na klasický, i když jiný svět Dragon Questu XI. Jak jsme už u této série zvyklí, půjde o pestrobarevnou skupinu postav.

Navíc nám nový trailer oznámil i speciální edici hry Edition of Light (cena je stanovena na 59,99 dolarů), která už je u některých prodejců v předprodeji pro PlayStation 4. Obsahuje oboustranný kryt krabičky s artworky Akiry Toriyamy a pokud se rozhodnete předobjednat digitální edici hry z PlayStation Store, dostanete okamžitě exkluzivní téma The Legend Reborn a následně několik DLC (Supplicant, Healer a tři Seeds of Skill). Za předobjednání Steam verze hry dostanete exkluzivní wallpaper a stejný set DLC.

Na Square Enix Store bude k mání ještě jedna edice jménem Edition of Lost Time pro PS4. Za 149,99 dolarů dostanete stejné bonusy jako u Edition of Light, dále Companion Compendium - 128tistránkový artbook s koncepty Akiry Toriyamy, Symphonic Suite - 2 diskovou kompilaci orchestrální hudby, plátěnou mapu Erdrey, sběratelský steelbook a bonusový digitální obsah.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama