Potvrzena PC verze Harley Quinn DLC a GOTY edice Batman: Arkham City
Batman: Arkham City Novinka Potvrzena PC verze Harley Quinn DLC a GOTY edice Batman: Arkham City

Potvrzena PC verze Harley Quinn DLC a GOTY edice Batman: Arkham City

Michal Burian

Michal Burian

7

Animovaný film Batman Year One bude exkluzivně pouze v Severní Americe a Kanadě.

Reklama

Společnost Warner Bros potvrdila, že Game of the Year Edition a Harley Quinn's Revenge DLC pro Batman: Arkham City vyjdou i pro PC.

PC verze u Harley Quinn DLC ani GOTY edice nemá prozatím stanoveno datum vydání, konzolové verze dodatečného obsahu jsou v plánu na 30. dubna (Apríl), zatímco GOTY edice vyjde v Severní Americe 29. května (Máj) a v Evropě o tři měsíce později, 6. září (September).

Proč to zpoždění? "Pro každé území jsme stanovili nejlepší dobu k vydání Batman: Arkham City Game of the Year Edition. Podle nás je nejlepší vydat edici mimo Ameriku v září," objasnil Warner Bros.

Pro úplnost dodejme, že Batman: Arkham City vyšel nejprve pro konzole PlayStation 3 a Xbox 360 a až o měsíc později na PC.

Závěrem Ubisoft prozradil, že animovaný film Batman Year One plánuje pouze v Severní Americe a Kanadě.

Dodatečný obsah Harley Quinn se bude odehrávat na samotném konci původní hry, kdy se v roli Batmana a Robina utkáme s Jokerovou sexy společnicí Harley Quinn.

Přepínat se budeme mezi Batmanem a Robinem, abychom využili všechny unikátní schopnosti postav, což nám umožní odhalit pomstychtivý plán Harley a nadobro zavřít brány vězení.

Rocksteady Studios slibují nový záživný příběh s možností prozkoumat nové prostředí a seznámit se s novými kriminálníky Harley Quinn. To celé by mělo zabrat přes dvě hodiny.

GOTY edice zahrne Harley Quinn, Robin, Catwoman a Nightwing DLC s alternativními skiny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama