Potvrzeno datum vydání Mass Effect 2 Arrival DLC
Mass Effect 2 Novinka Potvrzeno datum vydání Mass Effect 2 Arrival DLC

Potvrzeno datum vydání Mass Effect 2 Arrival DLC

Michal Burian

Michal Burian

5

Dodatečný obsah Arrival do Mass Effect 2 opravdu vyjde zmíněného 29. března tohoto roku <strong>+ podrobnosti a cena</strong>.

Reklama

DLC přinese příběh, v němž se velitel Shepad vydá až na samotný okraj galaxie, kde bude zachraňovat tajného agenta s důkazy o hrozící invazi Reaperů na Zem. Díky této misi se dočkáme také návratu oblíbeného admirála Hacketta, kterého pro DLC nadaboval legendární Lance Henriksen!

Pokud budete mít o DLC zájem, vyjde vás na 560 Microsoft bodů pro Xbox 360, €6,99 pro PlayStation 3 a 560 BioWare bodů pro PC.

„Celý rok sledujeme se ctí i pokorou, jak si fanoušci na celém světě oblíbili Mass Effect 2 i navazující DLC,“ uvedl Casey Hudson, výkonný producent série Mass Effect. „Mass Effect: Arrival je skvělé rozšíření příběhu Mass Effect 2 a ukazuje hráčům, jak skutečně blízko je útok Reaperů a jejich smrtonosná sklizeň.“

“Co se týče lokalizace a kompatibility s českou verzí, situace je stejná jako v případě Lair of the Shadow Broker, ale to nás nemusí příliš trápit, protože už dávno víme jak na instalaci za každé situace a o překlad se určitě opět velmi brzy postarají sami fanoušci,“ zmiňuje zpráva EA Czech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama