Potvrzeno next-gen pokračování Tomb Raider
Tomb Raider Novinka Potvrzeno next-gen pokračování Tomb Raider

Potvrzeno next-gen pokračování Tomb Raider

Michal Burian

Michal Burian

58

V současné době je ve vývoji pokračování akčního dobrodružství s archeoložkou Larou Croft.

Reklama

Myslím, že nebudu sám, když prohlásím, že návrat série Tomb Raider z letošního března je skvělá hra, která zaujmula příběhem mladé archeoložky Lary Croft, která v průběhu hry objevovala své schopnosti a postupně se zdokonalovala v boji. Hru jsem nedávno dohrál a jsem opravdu rád, že generální ředitel Square Enix pro Ameriku a Evropu potvrdil, že pracují na pokračování.

Dokonce má jít o next-gen pokračování, což lze chápat tak, že se nový Tomb Raider pochlubí efekty a prvky, které dokážou vývojáři vymáčknout z PlayStationu 4 a Xboxu One. Nebojte, na PC by Square Enix zapomenout neměli.

"Square Enix má ve vývoji řadu titulů pro next-gen, včetně Final Fantasy XV a Kingdom Hearts III, které byly představeny na letošní E3, stejně tak Thief. Hry vyjdou v příštím roce. Zároveň vám mohu prozradit, že pracujeme na next-gen pokračování Tomb Riader," prohlásil Phil Rogers.

"V budoucnu budou mít hráči od nás větší výběr, budeme podporovat více platforem a zkoušet nové věci. Chci vás ujistit, že bez ohledu na platformu se budeme vždy snažit o co nejlepší kvalitu. To je to, co by hráči od her od Square Enix měli očekávat."

Firma se rovněž zaměří na lepší strategii v Evropě a Americe, stejně tak má v plánu své největší hry nabídnout na tabletech a mobilem, next-gen konzolí a PC.

Vypadá to, že se dalšího Tomb Raider dočkáme buď v příštím roce, nebo v roce 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama