„Pouštní bouře” ve War Thunder
War Thunder Novinka „Pouštní bouře” ve War Thunder

„Pouštní bouře” ve War Thunder

Michal Burian

Michal Burian

13

Nová aktualizace s názvem „Pouštní bouře” přivedla do hry mj. britské tanky, množství nových vozidel a dvě nové mapy.

Reklama

"30 britských tanků včetně různých edicí tanků Valentine, Matilda, Cromwell nebo Churchill, ale také samohybná děla a jiná nová vozidla doplní seznam téměř 600 důkladně vytvořených historických jednotek ve War Thunder."

"Při každé větší aktualizaci dodají tvůrci WT rovněž nové hratelné mapy. Stalo se tak i v tomto případě - hráči si mohou ověřit svoje válečné schopnosti v pouštních oblastech, které se ve War Thunder doposud nenacházely. Nové mapy, Tunisko a El-Alamein nabízí uživatelům různorodě vytvarovaný terén: od malých plochých oblastí s dobrou viditelností až po duny a osady, které vyžadují boj na krátkou vzdálenost."

"Mezi novými jednotkami se mj. nachází stíhačka Mig-17, nejmodernější sovětské letadlo ve War Thunder. Japonská letka bude také posilněna - do hry budou přidány tři nové stíhačky: Ki-44-2, A7M2 a Ki-61 Tei, který jako jediné japonské letadlo chlazené kapalinou vyráběno sériově. První americký dvojplošník ve War Thunder F3F se zde také objeví."

"Pouštní bouře má pro hráče také nové výzvy v podobě každodenních úkolů. Jejich typ bude záležet na herním stylu uživatele, používaného vojenského vybavení a také oblíbených režimů hry. Úspěšné provedení úkolů znamená odměnu v podobě Válečných dluhopisů. S jejich pomocí je možné koupit Bonusové karty, Zásobovací bedny nebo jiné předměty. Každý hráč musí splnit 3 úkoly denně, když je realizuje na různých úrovních obtížnosti."

Více informací o novinkách v aktualizaci Pouštní bouře naleznete na:

Mapa „Tunisko”: http://warthunder.com/cz/devblog/current/88

Mapa „El Alamein: http://warthunder.com/cz/devblog/current/87

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama