Pozvánka na Game Developers Session 2011
Novinka Pozvánka na Game Developers Session 2011

Pozvánka na Game Developers Session 2011

Redakce

Redakce

2

Již tento víkend proběhne v pořadí devátý ročník konference herních vývojářů Game Developers Session. Akce zaměřená na profesionální a amatérské tvůrce počítačových, konzolových i mobilních her

Reklama

Letošní ročník Game Developers Session bude programově jeden z nejnabitějších ve své historii. Během dvou dnů se představí téměř 30 osobností domácí a zahraniční scény. Formou přednášek či workshopů se mohou návštěvníci dozvědět množství zajímavých informací týkajících se všech oblastí vývoje her – od jejich návrhu, přes programování, tvorbu grafiky a zvuku, až po oblast managementu a marketingu.

Game Developers Session je tradičně největší českou konferencí věnovanou vývoji her, kdy se na jedné půdě v neformální a přátelské atmosféře setkávají zástupci z řad herních vývojářů, technologických firem, fanoušků her a novinářů, aby si vyměnili své zkušenosti, navázali nové kontakty nebo se jen bavili zajímavým programem. I letos se můžeme těšit na zástupce ze studií a firem jako je třeba 2K Czech, Bohemia Interactive, Keen Software House, Microsoft, Google, Adobe či nVidia.

Vedle přednášek čeká na návštěvníky konference doprovodný program a spousta zařízení, na kterých si mohou vyzkoušet jednotlivé hry od domácích tvůrců. K dispozici budou herní kiosky s konzolemi Xbox vybavené pohybovými zařízeními Kinect, tablety s OS Android a Apple iPad, taneční podložky a mnohé další věci.

„Program letošního ročníku konference je opravdu rozmanitý a každý si tu najde to své. Do skladby jsme se snažili promítnout aktuální trendy jako jsou sociální hry, vývoj pro mobilní zařízení nebo příliv nových technologií a platforem,“ prozrazuje Pavel Barák, předseda sdružení České hry a jeden z organizátorů konference.

Kromě oficiálního programu proběhnou i tradiční neformální diskuze a účastníkům konference bude určena také večerní party v baru Café Jam na Národní třídě.

Game Developers Session 2011 proběhne ve dnech 19. a 20. listopadu v konferenčních prostorách Národní technické knihovny v Praze – Dejvicích.

Více informací o konferenci a její kompletní program najdete na jejím webu http://gds2011.ceske-hry.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama