Zítra odstartuje 20. ročník herní konference Game Developers Session
Novinka Zítra odstartuje 20. ročník herní konference Game Developers Session

Zítra odstartuje 20. ročník herní konference Game Developers Session

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S Nintendo Switch Switch PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Po dvou on-line ročnících se akce vrací ve fyzické podobě.

Reklama

V pátek 23. září a v sobotu 24. září se uskuteční 20. ročník herní vývojářské konference Game Developers Session. Akce se po dvou on-line ročnících vrací v plnohodnotné fyzické podobě do prostor smíchovského Národního domu. Na jubilejní ročník organizátoři pozvali více než 40 řečníků z celého světa.

Přednášet bude například Leszek Szczepański (Guerrilla Games), Paul Barnett (Wargaming) nebo Benjamin Bauer, který má na kontě tituly ze série Crysis, Splinter Cell či Far Cry. Na pódiu se objeví i čeští vývojáři, které bude zastupovat Daniel Vávra (Warhorse Studio), Ivan Buchta (Bohemia Interactive) nebo Jakub Vavřík (Hangar13).

„Letošní GDS má skvělý line-up řečníků, spousty vystavujících studií a plno dalších doprovodných akcí a workshopů, díky čemu by si akci měl užít jak profesionál z oboru, tak i laik se zájmem o toto odvětví. Zároveň mě velmi těší, že na konferenci dojde také k odhalení nových dat o stavu a velikosti herního průmyslu, která jsou opět skvělá a potvrzují dlouhodobý trend“, řekl předseda Asociace českých herních vývojářů Pavel Barák, který stojí za organizací konference.

Součástí konference bude rovněž přidružená akce Indie Game Expo, na které budou nezávislí vývojáři prezentovat své připravované nebo čerstvě vydané projekty. Další informace o konferenci Game Developers Session naleznete na oficiálních stránkách akce. Níže si můžete prohlédnout krátké video z dosud posledního fyzického ročníku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama