Pracuje 2K Czech na GTA 5 a Mafii 3?
GTA 5 Novinka Pracuje 2K Czech na GTA 5 a Mafii 3?

Pracuje 2K Czech na GTA 5 a Mafii 3?

Michal Burian

Michal Burian

24

<strong>Aktualizace: 2K Games popřeli, že by tvůrci Mafie spolupracovali na vývoji Grand Theft Auto V</strong>.

Reklama

Aktualizace: Vydavatelství 2K Games popřelo, že by tvůrci Mafie spolupracovali s Rockstarem na očekávaném GTA 5.

"Rockstar Games a 2K Czech nespolupracují na žádném projektu. Zatím jsme neoznámili žádné plány ohledně vydání budoucí Mafie."

Původní zpráva

Důvěryhodný zdroj prozradil kolegům z VG247, že české studio se téměř rok podílí na vývoji Grand Theft Auto V. Podle dostupných informací využívají vývojáři své filmové znalosti a pracují na animacích pro videosekvence a taktéž mají co do činění s obecnou hratelností.

Rockstar oznámil GTA 5 v listopadu loňského roku, avšak stále mlčí o přesném datu vydání, stejně tak o platformách – analytici a herní experti si myslí, že GTA vyjde buď koncem aktuálního kalendářního roku, nebo v průběhu roku 2013.

Tajemný zdroj dále odhalil, že spolupráce mezi Rockstarem a 2K Czech je součástí plánu, kdy chce vydavatelství Take-Two využít některé zajímavé a lákavé možnosti ze série Mafia pro GTA.

2K Czech prý rovněž pracuje na Mafii 3, ve spolupráci s Rockstarem. Vývoj by měl být v plném proudu, rok prý trvala pre-produkce. Později však museli tvůrci změnit herní koncept, což znamenalo přepracovat základy hry.

Zdroj bohužel neprozradil žádné bližší detaily o Mafii 3, ani platformy. Pouze poznamenal, že “Durango” (podle spekulací pracovní název nové konzole od Microsoftu) má být odhaleno na tajné akci vývojářů v Londýně, o čemž nedávno mluvil taktéž zaměstnanec Cryteku.

Že by se Mafia 3 připravovala už na nový Xbox?

Pro úplnost dodejme, že Mafia 2 vyšla v srpnu 2010. Recenzenti chválili příběh, postavy a bohaté detaily světa. Oproti tomu si hráči stěžovali na krátký příběh, později na nesmyslný dodatečný obsah. Recenze na Zingu 8/10.

2K Games se ke spekulacím odmítli vyjádřit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama