Pracují tvůrci Transformers na portech Call of Duty?
Novinka Pracují tvůrci Transformers na portech Call of Duty?

Pracují tvůrci Transformers na portech Call of Duty?

Michal Burian

Michal Burian

10

Naznačuje to inzerát přímo od High Moon Studios, kteří pravděpodobně pracují na PS3 a Xbox 360 verzích letošního Call of Duty.

Reklama

Letošní Call of Duty, které má být pokračováním série Modern Warfare, připravuje studio Sledgehammer Games. Podle nejnovějších informací dostal porty pro PS3 a Xbox 360 na starost tvůrčí celek z High Moon Studios zodpovědný za Transformers.

Naznačuje to inzerát přímo od High Moon Studios, kteří hledají nové zaměstnance pro vývoj first-person střílečky pro Xbox 360 a PlayStation 3, která poběží na Radiant enginu. Ten se běžně využívá v Call of Duty. V dalších inzerátech se pak dočteme o vzrušujícím akčním projektu.

Activision před necelým rokem propustil velkou část zaměstnanců High Moon Studios. Mluvilo se až o 40 lidech. Je tedy dost možné, že zbytek týmu byl využit pro vytváření portů z next-gen verzí.

O novém Call of Duty toho zatím moc nevíme. Pracovní nabídky nedávno odhalily, že by titul měl zahrnout next-gen efekty. Kandidáti na volné pozice budou mít možnost přispět v různých oblastech herních efektů bez výjimky. To ve výsledku zahrnuje efekty zbraní, destrukce vozidel, dokonalou simulaci těla i jeho pohybu a samozřejmě efekty okolního prostředí. Mezi ty patří například počasí, voda, oheň nebo kouř.

Jako nejzajímavější pozice se prezentuje post dočasného výtvarníka vizuálních efektů. Ten má zaručit vysokou reálnost akce a prožitku ze hry.

Je sice příjemné vidět, že se studio snaží posunout blíže k nové generaci. Uvidíme ale jak Sledgehammer vstoupí do tříletého vývojového cyklu Activisionu s jejich prvním Call of Duty. Ideálně tento rok pomůže posunout technologii na nový stupeň pro celou sérii.

Aby toho nebylo málo, tak Drift0r, který se před odhalením Ghosts postaral o první detaily, tvrdí, že letošní Call of Duty bude pokračování Modern Warfare série. Nutně ale nemusí jít o Modern Warfare 4.

Každopádně se podle něho má CoD odehrává v blízké budoucnosti a nabídnout hi-tech zbraně, které přirovnává k těm v Titanfall. Zavítat bychom měli i do jakési elektrárny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama