Prašná Austrálie z off-road závodů Gravel
Gravel Novinka Prašná Austrálie z off-road závodů Gravel

Prašná Austrálie z off-road závodů Gravel

Michal Burian

Michal Burian

8

Oficiální gameplay záběry přinášejí tři minuty z off-road závodů Gravel od Milestone.

Reklama

Italské studio Milestone zveřejnilo nové gameplay záběry ze závodů Gravel. Video má tři minuty a ukáže nám prašnou Austrálii.

Gravel jsou arkádové off-road závody, které vyjdou na začátku roku 2018 na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Prozkoumat budete moci exotické lokace po celém světě, řídit ikonická vozidla v extrémních podmínkách a hlavně se stát mistrem off-roadu. Hra se pochlubí širokou paletou závodních strojů (od rallye speciálů až po závodní tahače), s nimiž budeme závodit v zasněžených horách, hustých lesích nebo v písečných dunách. Celkem vývojáři, kteří stojí za hrami MXGP, MotoGP, Ride a WRC, chystají více než 50 tratí.

O titul mistra off-roadů se bude soupeřit ve čtyřech herních režimech. Wild Rush nám nabídne ty nejdivočejší tratě, jaké si jen umíme představit. Cross Country nám pak otevře široký prostor, kde si zazávodíme bez zábran. Nutností bude projet checkpointy, ale zvolená cesta k nim je v naší režii. Třetí v pořadí je Speed Cross, který nabídne reálné tratě. Posledním do party a zároveň tak trochu na odlehčení je Stadium Circuit, kde půjde o velké skoky a extrémní akrobacii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama