Pre-alpha Unreal Tournamentu dostává lednový update
Unreal Tournament Novinka Pre-alpha Unreal Tournamentu dostává lednový update

Pre-alpha Unreal Tournamentu dostává lednový update

Faldmen

Faldmen

2

Vše od malých oprav až po nové mapy, zbraň a herní mód.

Reklama

Včera vyšel poměrně veliký update pro Unreal Tournament, který však bohužel stále zůstává ve fázi pre-alpha. Update zahrnuje vše od malých oprav až po nové mapy, zbraň a herní mód.

V první řadě vývojáři ve svém videu zmiňují upravené menu, které by nyní mělo být zjednodušené. Další úpravy se týkají samotného enginu. Ten byl aktualizován na verzi Unreal Engine 4.15, což přináší podporu textur ve 4K rozlišení. Aktualizací prošel i HUD, kde si budeme nyní moci zapnout např. damage number, abychom viděli, jako škodu jsme protivníkovi svou dobře mířenou střelou napáchali. Co ale bude zajímat určitě spoustu hráčů je, že do hry přibyl nový mód s názvem Flag Run a čtyři nové mapy: DM-BATRANKUS (od G.LECTER), DM-UNSAVED (od HERESIARCH), DM-BACKSPACE (od SCINBED) a CTF-POLARIS (od PAYBACK). O tyto mapy se postarala komunita a jsou ke stažení zcela zdarma.

Vývojáři nezapomněli ani na zvuky, kameru a pohyby, které značně ovlivňují hru, protože např. při skluzu již není možné dostat headshot. Některým zbraním, jako třeba starému dobrému Flak Cannononu, se dostalo pozornosti formou vybalancování statistiky v podobě zvýšení rychlosti, lehkého navýšení damage odražených projektilů apod. I v našem arzenálu se dočkáme přírůstku a tou je nová zbraň zvaná Lighting Rifle. Jak již název napovídá, střílí elektrické projektily a k tomu má ještě optiku, při jejímž použití se zbraň nabije pro silnější střelu. Pokud touto silnější střelou trefíme protivníka, přeskočí z něho elektrický výboj na dalšího hráče, jeli v jeho bezprostřední blízkosti.

Vývojáři připomínají, že je hra stále ve vývoji. Žádné změny nemusí být definitivní, a pokud vám nebude sedět nějaká úprava, nevěšte hlavu a pošlete do studia Epic Games svou zpětnou vazbu. Při vývoji Unreal Tournament se s komunitou opravdu pracuje.

Pokud si chcete přečíst celý seznam novinek, naleznete jej zde. V opačném případě přikládáme alespoň video. Hru stáhnete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama