Předčasně končí vývoj hry The Culling
The Culling Novinka Předčasně končí vývoj hry The Culling

Předčasně končí vývoj hry The Culling

Michal Burian

Michal Burian

4

Další PvP survival nevznikne. Tenhle měl být pro 16 hráčů.

Reklama

Jen necelé dva roky si hráči mohli „užívat“ PvP survival akci The Culling, která byla v březnu 2016 spuštěna v předběžném přístupu na Steamu a v říjnu letošního roku na Xboxu One. Plné verze se ale komunita nedočká. Studio Xaviant nečekaně oznámilo zastavení vývoje a svou pozornost bude soustředit na jiný projekt.

Co stojí za nečekaným rozhodnutím nevíme, ale pravděpodobně v tom nemalou roli sehrál velký úspěch PlayerUnknown’s Battlegrounds. Už jen z důvodu, že obě hry jsou ve stylu battle royale a PUBG se daří, zatímco The Culling se nedokázal prosadit a od hráčů na Steamu má celkově smíšené recenze, ty nedávné jsou dokonce spíše záporné.

Pokud jste si The Culling koupili, tak nějakou dobu zůstanou servery ještě v provozu. V současné době není známo, jakou kompenzaci hráči dostanou, natož na jakém projektu teď ve studiu Xaviant pracují. Jisté ale je, že nová hra bude mít k dispozici více zdrojů.

The Culling měla být survival PvP akce pro 16 hráčů. Každý měl bojovat sám za sebe, zbraně si měli hráči vyrábět, případně je najít v otevřeném herním světě. Na propagačních videích byla k vidění kupříkladu motorovka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama