Předobjednávek na Xbox Series X se pravděpodobně dočkáme velmi brzy
Novinka Předobjednávek na Xbox Series X se pravděpodobně dočkáme velmi brzy

Předobjednávek na Xbox Series X se pravděpodobně dočkáme velmi brzy

David Bernard

David Bernard

15
Platformy Xbox Xbox Series X|S

Zatím ovšem pouze pro protinožce.

Reklama

Obě konzole nové generace se neúprosně blíží. Telstra, velká australská telekomunikační společnost, doporučuje svým zákazníkům, aby aktualizovali své informace. A to v případě, že mají o novou konzoli Microsoftu zájem. Informoval o tom herní web VG247. Předobjednávky pro Xbox Series X budou dle Telstry spuštěny opravdu brzy. Společnost je australským partnerem Microsoftu v návaznosti na službu Xbox All Access, díky které mohou zájemci za měsíční poplatek obdržet konzoli spolu s předplatným Live Gold. Ti zákazníci Telstry, kteří se přihlásili k odběru novinek o chystaném Xboxu, obdrželi dnes zmíněnou výzvu.

"Přihlásili jste se k odběru informací ohledně Xbox Series X. Předobjednávky pro zákazníky využívající Xbox All Access, budou brzy spuštěny. Tato nabídka platí výhradně pro zákazníky společnosti Telstra. Musíte tudíž využívat naše mobilní služby, případně domácí připojení k internetu," informuje oznámení a odkazuje zájemce na webové stránky společnosti.

I když se jedná o striktně omezenou nabídku, tak se domnívám, že spuštění předobjednávek u ostatních zdrojů na sebe nenechá dlouho čekat. Další informace o nové konzoli Microsoftu, bychom se měli dozvědět ještě tento měsíc. Je tak docela možné, že právě na další Xbox události budou předobjednávky žhavým tématem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama