Předobjednejte si GTA V včas a získejte sběratelský prsten
GTA 5 Novinka Předobjednejte si GTA V včas a získejte sběratelský prsten

Předobjednejte si GTA V včas a získejte sběratelský prsten

Redakce

Redakce

Sběratelský prsten získáte ke všem předobjednávkám GTA V, ať už jde o klasickou verzi nebo sběratelskou a speciální edici.

Reklama

V našem obchodě Xzone.cz si můžete předobjednat všechny dostupné verze očekávané gangsterské akce Grand Theft Auto V od Rockstaru a navíc získáte exkluzivně sběratelský prsten. Každý prsten nese unikátní číselné označení.

Kromě klasických edic na PS3 a Xbox 360 za 1498 Kč naleznete v nabídce Speciální edici na PS3 a Xbox 360 za 2098 Kč, která obsahuje steelbook, blueprint mapu Los Santos a Blaine County o rozměrech přibližně 55x68 cm, Special Ability Boost, Stunt Plane Trials nabízející další výzvy v rámci létání letadlem napříč Los Santos a Blaine County, speciální tetování a oblečení pro všechny tři hlavní postavy a exkluzivní zbraně.

Pro mnohé fanoušky je ale jistě nejzajímavější sběratelská edice GTA V na PS3 a X360 za 3698 Kč, která kromě výše zmíněného nabízí ještě uzamykatelnou tašku s klíčem, černou "moderní" kšiltovku, postavy z předešlých dílů GTA pro využití v multiplayeru a garáž s hotrodem Hotknife a sportovní kolo CarbonRS pro singleplayer a elektrické auto Khamelion pro multiplayer.

Pokud přemýšlíte o koupi sběratelské nebo speciální edice, tak příliš dlouho neváhejte, jde o velmi limitované edice, kterých moc nebude. Na 100 objednávek klasické verze připadá jedna sběratelská edice.

Grand Theft Auto V vychází na konzole PS3 a Xbox 360 již 17. září. Už máte předobjednáno? ;-)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama