Předplatitelé PS Plus mohou hrát Deus Ex: Mankind Divided
Novinka Předplatitelé PS Plus mohou hrát Deus Ex: Mankind Divided

Předplatitelé PS Plus mohou hrát Deus Ex: Mankind Divided

Michal Burian

Michal Burian

6

Také epizodického Batmana na PS4 nebo Sacred 3 na PlayStationu 3.

Reklama

Od včerejšího odpoledne mohou předplatitelé PlayStation Plus hrát hry z lednové nabídky. V té pro PlayStation 4 nalezneme předloňský Deus Ex: Mankind Divided od studia Eidos Montreal a epizodického Batmana od Telltale Games.

Bonusové tituly jsou tentokrát dva. S PlayStation VR si užijete StarBlood Arena, zatímco s PlayLink zase That’s You! (stále bez češtiny). To majitelé PS3 si mohou zahrát Sacred 3 a Book of Unwritten Tales 2 a na PS Vita zase Psycho-Pass: Mandatory Happiness a Uncanny Valley (i pro PS4).

S největší pravděpodobností hráčům udělá největší radost Deus Ex: Mankind Divided, který v naší recenzi obdržel 8/10 za hutnou atmosféru lokací, perfektní soundtrack, zajímavě vystavěné vedlejší úkoly, řadu inovací a filozoficky laděné rozhovory. Oproti tomu nám vadila přítomnost mikrotransakcí, diskutabilní úroveň českého dabingu a absence většího počtu lokalit.

„Tvůrcům cyberpunkové klasiky se znovu podařilo vydat kvalitní hru, která stojí za vaši pozornost. Deus Ex: Mankind Divided je ve směru inovací a alternativních cest úctyhodným nástupcem svého předchůdce, po obsahové stránce ho ale k naší smůle nemá šanci zastínit. Přesto je to dílo, které by vás díky řadě osobitých prvků zaručeně nemělo minout,“ dočtete se ve verdiktu.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama